Paris Hilton, NFT koleksiyonunu yayınlamaya başlıyor

Son dönemlerin en büyük müzayede evi Sotheby’s, Metaverse NFT pazarını tanıttı.

Paris Hilton, NFT koleksiyonunu yayınlamaya başlıyor

Son zamanların en popüler müzayede evi Sotheby’s, Metaverse NFT pazarını tanıttı. Sotheby’s NFT pazarında, Rare Pepe kart koleksiyonundan da ürünler başta olmakla birlikte bir dizi sanat eseri koleksiyon yer aldı. Paris Hilton, Chelsea Evenstar ve Maalavidaa gibi popüler NFT sanatçılarının eserlerini içeren NFT’lerinden birkaçını Sotheby’s NFT pazarında tanıttı.

Önde gelen müzayede evi Sotheby’s, Metaverse NFT pazarını tanıttı

Paris Hilton, Sotheby’s Metaverse uzantılı NFT’lerini listeliyor 19 Ekim’de dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton, Sotheby’s Metaverse NFT pazarı hakkında tweet atarak NFT koleksiyonunu sunduğunu duyurdu.

Hilton’un Sotheby’s Metaverse’de barındırılan NFT koleksiyonunda Maalavidaa’dan sanat eserleri “Fractures” adlı bir parçada yer almakta.

Sotheby’s pazarındaki NFT açık artırma listesi, Hilton’un ilk NFT’sini Mart 2020’de geliştirdiğini ve NFT Ödülleri töreninde “En İyi NFT Yardım Kuruluşu” ödülünü kazandığını belirtiyor.

Paris Hilton kripto para birimi ve blok zinciri endüstrisinin bir hayranı olduğu uzun zamandan beri biliniyor. Bitcoin hakkında “çok, çok heyecanlı.” olduğunu daha önceleri dile getirmişti.

Paris Hilton ile birlikte NFT kartlarını satışa çıkaran ünlülerin sayısı gittikçe artıyor ve dijital sanat tüm dünyada büyük ilgi çekmeye tüm hızıyla devam edeceğe benziyor.

Etiketler
NFT
İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler