Pantera CEO'sundan ilginç Bitcoin yorumu

ABD'de Bitcoin merkezli ilk yatırım fonunu başlatan Pantera Capital'ın CEO'su Dan Morehead,Bitcoin'in yükseliş trendinde olduğunu ve 11 yıllık geçmişindeki trendlere bakıldığında şu an çok ucuz olduğunu belirtti.

Pantera CEO'sundan ilginç Bitcoin yorumu

2013 senesinden şimdiye kadar Bitcoin merkezli bir fona sahip olan Pantera Capital 2013'den bu yana yatırımcılarına yüzde 79.400’den fazla kazandırdı. Şu anda hali hazırda 4.8 milyar dolarlık varlığa yön veren şirketin CEO’su Dan Morehead ise Bitcoin almak için iyi bir zaman olduğunu düşündüğünü sosyal medya platformu Twitter'da dile getirdi.

Duygularınızın tersine gidin!

Şirket, yatırımcılarına yazılan yatırımcı tavsiye mektuplarında piyasayı değerlendiren Morehead, “Piyasa trendin altında olduğu zaman, sizi satış için etkileyen duygularınızın tersine gidin ve alım yapın. dedi. 

Bu yorumunun ardından söylemlerini güçlendirmek için bir tweet daha atan Morehead, “Yeni yatırımcılar için söylüyorum. Piyasa trendin altındayken almak en iyisi. Şimdi de o zamanlardan bir tanesi. Bitcoin’in son 11 yıldaki trend hareketlerine bakıldığında hiç bu kadar ucuz olmamıştı. Bitcoin hala 10 yıllık büyüme trendinin oldukça altında. Bir balonun şiştiği ya da bir varlığın aşırı fiyatlandığı bir bölgede değiliz. Büyük firmalar ve Wall Street’teki yatırım uzmanları müşterilerine Bitcoin almayı öneriyorlar. Adı Tesla olmayan kurumlar Bitcoin alıyor. Onlarca yıl sürecek olan bu trend daha yeni başlıyor. gidecek çok yolumuz var'' 

Piyasada sert hareketlerin yaşandığı ve zirvesinin yaklaşık yüzde 45 uzağında olsa dahi 1 yıl önceki fiyatının ise hâlâ yüzde 300'den daha fazla yukarısında bu iki seçenek düşünüldüğü zaman zirveden uzaklığı tarafından bakış açısına sahip olan Pantera CEO'suna göre BTC alımının tam zamanı olduğuna inanıyor. 

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler