Emekli maaş promosyonunda rekabet devam ediyor! O banka 9750 TL ödeme yapıyor

Temmuz ayında emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar arasında promosyon rekabeti gittikçe kızışıyor. Bankalar tarafından verilen emekli maaş promosyonu emeklilere ek gelir kapısı olmayı başardı. Emekliler için bir müjde de Garanti BBVA’dan geldi.

Emekli maaş promosyonunda rekabet devam ediyor! O banka 9750 TL ödeme yapıyor

Bankalar tarafından her emekliye verilen emekli maaş promosyonu emeklileri sevindirmeye devam ediyor. Emeklilere bir müjde de Garanti bankasından geldi. Bankalar arasında emekli maaş promosyon tutarını en yüksek veren banka emekliler tarafından merak ediliyordu. Garanti BBVA müjdeyi verdi.

Bildiğiniz gibi Türkiye genelinde hemen her banka hedefini emeklilere yöneltti. Emeklileri kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar arasındaki rekabet emekliler için gelir kapısı olmayı başardı. Bankalar tarafından verilen emekli maaş promosyonlarıyla çıtayı en üste çıkararak emekli maaşlarının yaklaşık 2 katı kadar promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon veren bankalar arasında dikkat çeken açıklamasıyla gündeme gelen bir banka da Garanti BBVA oldu. Garanti BBVA tarafından verilen emekli maaş promosyonuyla ilgili detaylar belli oldu. 

Emeklilere 9750 TL’ye kadar ödeme yapılıyor!

Emeklilere 9750 TL ödeme

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA tarafından sunulan emekli maaş promosyonuyla ilgili ayrıntılar belli oldu. Türkiye genelinde çalışma gösteren tüm bankalarda olduğu gibi Garanti BBVA’da emekli maaş promosyonuyla ilgili bazı şartları belirledi. Bu kapsamda emekliler maaşlarını Garanti Bankasına taşıyarak ve bu bankadan 3 yıl maaş alma sözü vererek banka tarafından sunulan maaş promosyonunu almaya da hak kazanıyor. Garanti BBVA tarafından verilen maaş promosyonu tutarları da belli oldu. Bu kapsamda:

  • Emekli maaşı 1500 TL’y kadar olan emeklilere 4850 TL,
  • Emekli maaşı 1500 TL ile 2500 TL arasında olan emeklilere 6000 TL,
  • Emekli maaşı 2500 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 7250 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Aynı zamanda emekli maaş müşterilerine sunduğu imkanlar da bunlarla sınırlı kalmıyor. Banka tarafından yapılan duyuruya göre emekli tanıdığını getiren emeklilere getirdiği her yeni emekli için 250 TL ödül verilecek. Bu şekilde 10 tane emekli müşteri getiren emeklilere toplamda 2500 TL nakit ödül verilecek. Hal böyle olunca da Garanti BBVA üzerinden maaş alan bir emekli 9750 TL nakit ödeme imkanı alma şansına sahip olacak.  Siz de eğer Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekliyseniz yakın arkadaşınızı ya da akrabanızı getirerek siz de promosyon ödemesi alabileceksiniz.