NFT sektöründeki en son gelişmeler

NFT sektöründeki en son gelişmeler.

NFT sektöründeki en son gelişmeler

Coingecko , 2021'in ilk çeyreği için pazar analizinde, NFT'lerin blockchain teknolojisinin benimsenmesinin arkasındaki ana faktörlerden biri olduğunu belirtti: Coingecko, NFT'leri “kriptoya başlangıç ​​ilacı” olarak tanımlıyor.

Müziğin yıldızları ( Eminem , Snoop Dogg ve Steve Aoki dahil ) ve Rarible ve OpenSea gibi satış pazarı platformları olarak , büyük şirketleri dışarıda bırakılmıyor ve şu anda piyasada New York Borsası gibi tarihi bir kurum ve bir medya var.

Bu harekette yalnızca yeni bir “finansal balon” gören şüpheciler ile yenilik üzerindeki etkilerine ikna olmuş olanlar arasında, NFT'lerin gerçek potansiyeli hakkındaki görüşler bölünmüş durumda. İlki için, sanat ve sporun ötesinde, NFT'ler, sonunda ortadan kaybolacak bir "heves" ten başka bir şey değildir. Öte yandan, ikincisi, bu alanların ötesinde, NFT'lerin belki de daha az ilgi çekici olan çok gerçek kullanım durumları sunduğunu iddia ediyor.

Yeniden tanımlanması gereken bir teklif

Bir NFT, dakikalar içinde tam anlamıyla oluşturulabilir. Bu koşullar altında, arz patlaması öngörülebilirdi: İyi anlaşmalar arayanlar, sanatçıların milyonlarca doları komisyon almasını ve Beeple veya Grimes'in başarısını bilmesini sağlayan bir trendden kar elde etme umuduyla yola çıkıyor. Ne yazık ki, bu yaratıcıların çoğu olumlu karşılamayı garanti edecek gerekli medya makinesine ve teknik desteğe sahip değil, yeniliğin etkisi geçtikçe halkın yorgunluğundan bahsetmiyorum bile.

The Sandbox CEO'su Sebastien Borget, BlockDown 4.0 konferansı için düzenlenen bir panelde, gerçek bir uzun vadeli strateji geliştirmenin ve "NFT nasıl satılır?'' Sorusunun ötesine geçmenin gerekli olduğunu belirtti. Aynı panelde, 3B sanatçısı Pplpleasr, "değer yaratma" ve bu değer etrafında bir NFT çerçevesi geliştirme ihtiyacının altını çizdi.