Netflix kullanıcılarına zam haberi!

Dünyanın rakamlara bakıldığında en büyük dizi ve film izleme platformu olan Netflix, Türkiye kullanıcılarına yüzde 40'lık zam geldiğini açıkladı. Netflix aylık ücreti ne kadar?

Netflix kullanıcılarına zam haberi!

Dijitalleşen dünyayla birlikte her geçen gün değerini artıran ve gördüğü yoğun ilgiyle dünya çapında büyük bir kitleye ulaşan Netflix, yaptığı son açıklamayla Türkiye kullanıcılarına zam yapıldığını duyurdu.

Yapılan resmi açıklamaların ardından herkes tarafından merak edilen zam politikası, kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmadı. Dünyanın rakamlara bakıldığında en büyük dizi ve film izleme platformu olan Netflix, Türkiye pazarında yaklaşık yüzde 40'lık bir zam politikasına gitti.

Netflix aylık ücreti ne kadar?

Gerçekleşen yeni zamlarla birlikte kullanıcılara sunulan paketlerde de yeni fiyatlar yer almaya başladı. Zamlar neticesinde geçmişte 26,99 Türk Lirası olan temel paket düzeyi 37,99 Türk Lirası, geçmişte 40,99 Türk Lirası olan standart paket düzeyi 57,99 Türk Lirası, geçmişte 54,99 Türk Lirası olan özel paket üyeliği ise 77,99 Türk Lirası oldu.

2022 yılına girildiği gibi dünya çapında kullanıcılarına zam getiren Netflix, yüzde 30 ve yüzde 50 arasında gezen stabil bir zam politikası uyguluyordu. Türkiye pazarına gün içinde gelen yüzde 40'lık zamdan önce ise Netflix, son olarak 2021 yılının Mart ayında ücret artışına gitmeyi tercih etmişti.