Netflix, Cursed dizisini iptal etti

2020 yılında prömiyer yapan ve tek sezonu yayınlanan Cursed için iptal kararı geldi.

Netflix, Cursed dizisini iptal etti

2020 yılında prömiyer yapan ve tek sezonu yayınlanan Cursed için iptal kararı geldi ve artık ikinci sezon olmayacak. Netflix, Kral Arthur efsanesinin önemli bir karakterine dayanan fantastik diziyi bir sezon sonra iptal ettiğini duyurdu. İlk olarak oyuncuların anlaşmaları iptal edildi ve oyuncular diğer fırsatları değerlendirmeleri için serbest bırakıldılar.

Netflix, Cursed dizisini iptal etti - Resim : 1

Oyunculara verilen bu haberin ardından sezon iptaline karar verildiği öğrenildi. Dizi, fantastik ve tarihi hikayeleri seven izleyicilerin ilgisini çekmiş olsa da değerlendirme kriterlerinde ve puanlama sistemi bulunan sitelerde sınıfta kaldı. 

Netflix, bunun ardından yeni bir sezon yapmama kararı aldı. Dizinin başka bir platformda devam etme ihtimaliyle ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi.

Netflix, Cursed dizisini iptal etti - Resim : 2

Frank Miller ve Tom Wheeler'ın resimli kitabını temel alan Cursed, daha sonra Gölün Leydisi olarak isimlendirilecek olan ve Katherine Langford'un canlandırdığı genç kadının gözünden Arthur efsanesinin farklı bir yorumlaması olarak karşımıza çıkıyor. Langford, daha evvel 13 Reasons Why dizisinde ve Knives Out filminde yer almıştı.

İlk sezonu geçtiğimiz yıl 17 Temmuz tarihinde yayınlanan Cursed, doğal dünyanın yol edilişi, inanç sistemi, savaşın anlamsızlığı ve cesaret gibi temaları içeriyordu. Miller ve Wheeler, dizinini yürütücü yapımcılığını üstlenmişlerdi. Wheeler öte yandan showrunner ve yazar olarak da görev aldı. Alex Boden yapımcı, Silenn Thomas ise yardımcı yapımcı olarak projede yer aldılar.

Etiketler