Netflix dizisi Aşk 101'in ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix'te yayınlanan Türk gençlik dizisi Aşk 101'in 2. sezon yayın tarihi belli oldu. 

Netflix'te yayınlanan Türk gençlik dizisi Aşk 101'in 2. sezon yayın tarihi belli oldu. 

Başrollerinde Kubilay Aka, Pınar Deniz gibi isimlerin yer aldığı Aşk 101 için yeni sezon heyecanı başladı. Netflix tarafından yayınlanan tanıtımda 2. sezonun hangi tarihte başlayacağı bilgisi de yer aldı.

AŞK 101'in 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

İzleyicilerinin merakla beklediği 2. sezon için dizi/film platformu Netflix'ten açıklama geldi. Platform, yeni sezon için 30 Eylül 2021 tarihini verdi.

Netflix dizisi Aşk 101'in ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? - Resim : 1

AŞK 101 oyuncuları

Senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız yapıyor. Dizinin başrollerinde ise yine Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alacak.

Netflix dizisi Aşk 101'in ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

AŞK 101 dizisinin konusu ne?

1998 yılında geçen Aşk 101 dizisi, okula devam edebilmek için çok sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere planlar yapan 17 yaşında bir grup gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmeye çalışırken kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Bu macerada birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu ve birlikteyken ne kadar güçlü olduklarını fark ederler.

Etiketler