Nescafe Xpress fiyatları zamlandı!

Enflasyonun giderek yükselmesi zamı da beraberinde getiriyor. Zamlanan bir ürün de Nescafe Xpress oldu.

Nescafe Xpress fiyatları zamlandı!

ABD tarafından açıklanan enflasyon oranları, döviz kurunda yaşanan hareketlilik derken özellikle yakıt ve gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşı mağdur ediyor.

Enflasyon rakamları ve yaşanan ekonomik zorluk sebebiyle gelen zamlar tüm vatandaşı mağdur etmektedir. Zam kervanına katılan isimler arasında Nescafe xpress de nasibini aldı. 1 Ekim tarihinden itibaren artık Nescafe xpress ürünleri zamlı olarak satılacak. Döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar Türk Lirasına her geçen gün değer kaybettirse de vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Kısa süre önce benzin ve motorine gelen zamların ardından dün akşam Coca Cola ürünlerine bugün de Nescafe Xpress’e zam geldiği açıklandı.

Nescafe Xpress fiyatları zamlandı! - Resim : 1

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Erol Dündar tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden Nescafe Xpress ürünlerine zam geldiği ama zammın 1 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklanırken yüzde kaç zam geldiği açıklanmadı. Gelen zamlarla beraber Xpress kahveler artık 18 TL’den satılacak. Güncel Nescafe Xpress fiyatları:

Nescafe Xpress fiyatları zamlandı! - Resim : 2

Nescafe Xpress Cboco 24X250 ml N4 TR 18 TL,

Nescafe Xpress White 24x250 ml N5 TR 18 TL,

Nescafe Xpress Vanilla 24x250 ml N4 TR 18 TL,

Nescafe Xpress Black 24x250 ml N5 TR 18 TL,

Nescafe Xpress Caramel 24x250 ml 18 TL,

Nescafe Xpress Zero Black 24x250 ml TR 18 TL,

Nescafe Xpress Zero Latte 24x250 ml TR 18 TL oldu.