Nem coin nedir? Nem coin yorum

Nem coin NXT’nin çatallı versiyonu olarak Mart 2015’te geliştirilen blok zinciri tabanı sanal para birimi veya ödeme ağı platformudur.

Nem coin nedir? Nem coin yorum

Nem coin nedir?

Nem coin nedir sorusunun cevabı yatırımcılar tarafından merakla beklenen konulardan biridir. NEM Japonya'da güçlü bir topluluğa sahip olan bir kripto para birimidir. Önem Kanıtı konsensüs algoritması, hızlı ve şeffaf işlemlere izin vermektedir. İster yeni başlayan ister profesyonel olun bu coin size kripto para biriminin temellerini ve farklılıklarını gösterme olanağına sahiptir. Aynı zamanda dünya ekonomisinin ve toplumunun bel kemiği olabileceği yönünde mükemmel bir yatırım olarak değerlendirmeleri de mevcuttur. Peki NEM nedir? Ve neden yatırım yapmalısınız?

Öncelikle NEM'den bahsedelim. NEM nedir? NXT'nin çatallı versiyonu "önem kanıtı" algoritması kullanan bir para birimidir. Önem kanıtı algoritması (Proof of Importance) bir kullanıcının sahip olduğu jeton sayısına ve cüzdanına yapılan ve cüzdanından yapılan işlem sayısına dayanmaktadır. Ayrıca ağı kaç kişinin desteklediğini de hesaba katar. Kripto para birimine yatırım yapmak isteyen herkes için iyi bir yatırım seçeneği olma öngörülerini taşımaktadır.

Nem coin projesi

Nem coin projesi güvenilir ve merkezi olmayan bir ağ sağlamak için bir Önem Kanıtı fikir birliği algoritması kullanmaktadır. PoI algoritması her bir düğüme önem puanları atar ve daha yüksek önem puanlarına sahip olanları dağıtır. Güvenilir olmayan bir düğüm diğer düğümlerle iletişim kuramaz. Güvenilir olmayan bir düğüm güven puanını kaybeder ve kapatılır.

Nem coin merkezi değildir ve bu nedenle yalnızca kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Ancak bu kriptoya yatırım yapmadan önce yerine getirmeniz gereken birkaç gereksinim vardır. XEM ekosistemine katılabilmek için NEM cüzdanınızı güncellemelisiniz. NEM'i depolamakla ilgileniyorsanız kaydolma işlemine kaydolmanız ve bir Symbol hesabı oluşturmanız gerekir. Ardından cüzdanınızda tuttuğunuz her XEM için 1 XYM alacaksınız. NEM bakiyeniz değişmeden kalacaktır bu nedenle yatırım kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

nem coin nedir

Nem coin yorum

Nem coin yorum ve Nem coin ekşi aramaları ile kullanıcılar çeşitli farklı bilgilere erişim sağlamaya çalışmaktalar. NEM ile ilgili bir başka ilginç şey ise kendi kod tabanına sahip olması ve gelecekte ölçeklendirmeyi çok daha kolay hale getirmesidir. NXT ve NEM işlemleri gerçekleştirmek için bir blok zinciri kullanırken XEM platformu kendi kod tabanı üzerine kuruludur. Bu onu yeni bir kripto arayan geliştiriciler veya girişimciler için harika bir seçim haline getiriyor. Bu önemli olarak ele alınmaktadır çünkü birini diğerini oluşturmak için kullanamazsınız - birbirleriyle uyumlu olmaları için farklı olmaları gerekir.

XEM blok zinciri milyonlarca jetondan oluşurken NEM ağı dijital varlıkların insan tarafından okunabilir bir temsiline izin vermektedir. Ağın XEM belirteci NEM ağına güç sağlamaktadır. Bu jeton NEM ekosistemindeki değer transferleri için kullanılır. NEM satın almak için XEM'e de ihtiyacınız olacaktır.

nem coin yorum

Nem coin geleceği

Nem coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki düşük işlem ücretinin yanı sıra NEM benzersiz bir fikir birliği algoritmasına da sahiptir. Bir kullanıcının cüzdanında sahip olduğu jeton sayısı ve bir kişinin NEM ağına girip çıktığı işlem sayısı gibi bir dizi faktöre dayanan bir önem kanıtı algoritması kullanır. B NEM ağının rakiplerinden daha güvenli ve daha verimli olduğu anlamına gelir. Düşük işlem ücretlerinin yanı sıra NEM'in diğer ana özelliği bir girişimci için harika bir varlık olabilecek tokenize edilmiş varlıklar yaratma yeteneğidir.

NEM ağı hem işletmeler hem de bireyler için faydalı olsa da birkaç dezavantajı vardır. Düşük işlem ücreti ve pazarlama eksikliği en büyük dezavantajlarından ikisidir. Ethereum ve Ripple'ın aksine NEM'in geniş bir uygulama alanı yoktur. XEM ağı küresel erişime sahip işletmeler ve büyük şirketler için en uygun olarak da değerlendirilebilir. Dijital varlıklara ek olarak NEM dahili kurumsal ağlara veri göndermek için de kullanışlıdır. Buna ek olarak NEM büyüyen bir kripto para birimidir.

Nem coin hangi borsada bulunur?

Nem coin Binance , Kraken ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda NEM alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

Nem coin grafik

Nem coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Nem coin grafiği inceleyeceğiz.

nem coin grafik

Nem coin hedef fiyatı

Nem coin hedef fiyatı özellikle öngörüler kapsamında değerlendirildiğinde artış ivmesi yakalaması beklenen kripto para birimlerinden biri olarak ele alınmaktadır. Bu kapsamda 0,4 dolar seviyelerine gelmesi çeşitli risk ve belirsizlikleri taşısa da sürpriz olmayacaktır.

Nem coin ne kadar?

Nem coin alınır mı sorusunu akıllara getiren kripto para birimi ile ilgili fiyatları aşağıda görebilirsiniz.

Nem coin kaç dolar?

Nem coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Nem coin dolar bazında 0,12 dolar olarak yanıtlanabilir.

Nem coin kaç TL?

Nem coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Nem coin TL bazında 1,5 TL olarak yanıtlanabilir.

Nem coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri:1,13B Dolar

Hacim: 15,18M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

XEMBTC:BNN NEM Bitcoin
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 1.92E-6
En yüksek 1.99E-6
En düşük 1.91E-6
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %