Twt Coin Nedir? Trust Wallet Token Yorum | TWT Coin Geleceği

TWT coin nedir? En büyük kripto para borsalarından biri Binance TWT coin listeleyecek mi? TWT coin yorum ve analizleri raporumuzu gelin hep birlikte inceleyelim.

Twt Coin Nedir? Trust Wallet Token Yorum | TWT Coin Geleceği

TWT Coin nedir? Fiyatı artar mı? TWT, Binance borsalarında listelenecek mi? Bu ve benzeri tüm soruların cevabını raporumuzda bulabileceksiniz... TWT coin ile ilgili tüm sorularınızı yorumlar bölümünde sorabilir ya da TWT Coin ile ilgili bilgiler paylaşabilirsiniz.

TWT Coin Nedir?

TWT coin, Trust Wallet borsasının bir ürünü ve ana kripto para birimidir. Bu duruma benzer olan bir kripto parada Binance Coin (BNB). Yaklaşık 5 milyon kullanıcıya sahip olan bu borsanın resmi para birimi 2020 yılının başında ortaya çıkmış ve fiyat artışı giderek hızlanmıştır. 

0,00277641 Dolar seviyesinden kripto dünyasına girdiği düşünülürse anlık TWT coin fiyatına kıyasla yüzde 26 binden daha fazla değer kazanmıştır. TWT coin tarihi zirvesini yaklaşık 4 ay önce 1.64 dolar seviyesi ile test etmiş daha sonra kademeli olarak geri çekilmeler ile 72 cent fiyatına kadar düşüş yaşamıştır.

*Trust Wallet herhangi bir Kriptoyu tutmaz ya da kontrol etmez. yalnızca kullanıcıya erişim sağlar.

*Trust Wallet , Crypto göndermek ve almak için adreslerinizi yönetmenize yardımcı olur.

*Uygulama ayrıca, kullanıcıya ticaret gibi diğer Kripto işlemlerini yapma imkanı sağlar.

TWT coin ne kadar

TWT Coin Nasıl Alınır?

2020 yılının başından itibaren aktif işlem hayatına başlayan TWT coin, nispeten yeni bir kripto para sayılabileceği gibi birçok kripto borsasında listelenmiş durumda. Ağırlıklı olarak Binance üzerinden aktarımlar ile birlikte işleme konu olması nedeniyle TWT coin almak isteyen bir yatırımcının ilk olarak Binance hesabına sahip olması gerekmektedir. Hemen ardından Trust Wallet cüzdanı tanımlandıktan sonra exchange işlemleri ile birlikte TWT satın alma ve satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

TWT Cüzdanı Nasıl İçe Aktarılır?

Trust Wallet’ın ademi merkeziyetten uzak bir alt yapısı olması nedeniyle, Kurtarma Cüzdanı, Özel Anahtar ya da Anahtar Deposu Dosyası kullanarak eski Trust Wallet’ınızı ya da 3. Taraf cüzdanlarınızı içe aktarmanıza fırsat tanıyan bir sisteme sahip.  Bu 3 yöntemi kullanarak TWT cüzdanlarınızı içe aktarabilme şansınız var.

TWT Coin Madenciliği Yapılır Mı?

TWT coin basım üzerine başka bir kripto paranın altyapısını kullanmasından dolayı madencilik faaliyeti TWT coin üzerinde gösterilemiyor. 

TWT Coin Güvenilir Mi?

TWT coinin güvenilirliği ile ilgili net bir açıklama yapmak yasal değil. Siz okuyucularımız için durum incelemesi yapmam mümkün. Dünya üzerinde 5 büyük borsada listelenen TWT coin için güven puanı araştırması yapılmıştır. Araştırma sonucu ise YEŞİL yani çok güvenli statüsünde yer alıyor. Bu konuda güven ortamının sağlanmasında 2 ana etken var. 

1- 5 milyondan fazla kullanıcısı olan bir borsanın çıkardığı bir kripto para olması.
2- Binance piyasada var olan 10 binden fazla kripto para arasında sadece büyük projeli ve güvenilir kripto paralara yer vermesi.

TWT Hangi Borsalarda Yer Alıyor?

1- Binance - TWT / USDT 
1.1 Binance TWT / BUSD
2- Gate.io TWT / USDT
3- BKEX - TWT / USDT
4- PancakeSwap - TWT / WBNB

 TWT Coin Yorum

2021 yılında Binance listelemesinin ardından hızlı şekilde yükseliş gösterdikten sonra Mayıs ayında tüm kripto paralarla birlikte dibi boylayan TWT coin, Ağustos ayında başladığı ralli ile birlikte 1.65 dolar seviyesine kadar yükseldi. Bu bölgede yediği kar satışları ile birlikte 87 cent desteğine geri çekilen TWT coin daha sonrasında bu hareket çok benzer 3 tekrar formasyonu ile birlikte 87 cent desteğinin altına kadar geri çekildi. Yakın geçmişte 65 cent desteğine kadar düşüş yaşadıktan sonra bur bölgeden aldığı destek ile birlikte şu an 72 cent etrafında işlem görmeye devam ediyor. Projesi ve alt yapısı bakımından tamamen Trust Wallet bünyesinde olması yatırımcılara güven sağlıyor olsa bile piyasaya paralel gidiyor olması TWT coini diğer kripto paralardan ayıran çokta büyük bir özellik yok denilebilir.

TWT Coin geleceği

TWT Coin Geleceği

TWT coin geleceği ile ilgili yorum yapan birçok analist, Trust Wallet borsalarının işlem hacmi ve güvenilirliğinin artışı veya azalışı ile doğru orantıda yükseliş ve düşüş bekliyor. 

Örneğin 2021 yılının sonlarında yaşanan Coinmarketcap hack sorunu Trust Wallet sistemlerine sirayet etmiş birçok kullanıcı bu durumdan çok fazla etkilenmişti. Bu gibi durumların sık tekrarı ya ad Trust Wallet borsasında yer alan kripto paraların güvenirliği (scam, fomo vs) konusunda endişe ve panik yaratması TWT coinin geleceğine zarar verebilir. 

TWT Coin Kazandırır Mı?

Her piyasa enstrümanı gibi TWT coin içinde durum neredeyse aynı... Doğru yer ve zamanda alındığı zaman kazandırmaya devam edebileceği gibi zirve ya da zirveye yakın bölgelerde alım yapan herkese de zarar ettirmeye devam ettirecektir. FOMO'lara kapılmamak ve sadece TWT coin için değil tüm işlem araçlarında önemli bir konudur. 

TWT coin için en yüksek ve en düşük değer dönemlerinde fiyat aralıklarına bakalım, 

Tüm zamanların en yükseği: 5 Eylül 2021 tarihinde tarihinin en yüksek değerine ulaşmış ve 1.65 dolar seviyesine kadar yükselmiştir. Canlı TWT coin fiyatına kıyasla yüzde 55'den daha fazla değer kaybetmiş oluyor.

Tüm zamanların en düşüğü: 9 Temmuz 2020 tarihinde TWT coin fiyatı 0,002776 dolar seviyesindedir. Canlı TWT coin fiyatına kıyasla yüzde 26 binden daha fazla değer kazanmış oluyor. TWT Coin canlı fiyatı ile birlikte şu an tüm kripto borsalarda listelenen kripto paralar arasında 280. sırada yer alıyor.

Şu anda dolaşımda 300 milyondan daha fazla TWT coin bulunuyor ve toplam TWT coin sayısı ise 1 milyar adet ile sınırlandırılmıştır.

TWT Coin Ne Kadar?

1 adet TWT coin dolar karşılığı 0,7266 dolar.
1 adet TWT coin TL karşılığı 9,72 TL'dir.

TWT Coin Grafik

TWT coin grafik

TWT coin grafiklerinde düşen trendin dibine yakın destek bularak yukarı yönlü hareket çabasında olduğu gözlemleniyor. Bununla birlikte yükselen kanalın tepesi olarak ise 0,92 dolar bölgesi olarak gözlemleniyor. Olası düşen kanal kırılımında ise ilk hedef 1.18 daha sonrasında ise 1.38 bölgesi. Düşen kanalında yer alması durumunda ise sırasıyla 0,65  - 0,50 cent desteklerine kadar geri çekilme görülebilir.

TWT Coin Teknik Analiz

TWT coinde yakın poz bakıldığı takdirde ikili dip yapma ihtimalinden sonra bir de 'W' formasyonu ihtimali var. Bu formasyonların her ikisinin hedefi ise çok benzer. Her iki formasyonun ortak hedefi 0,82 dolar bölgesi.

TWT coinde destek ve dirençler ise şöyle sıralanıyor,

Destekler: 0,65 - 0,50 - 0,41
Dirençler: 0,87 - 1,18 - 1,38 - 1,53 - 1,65

  Bedava TWT Coin Nasıl Alınır?

Kripto para borsası Binance, dün çok büyük bir airdrop gerçekleştirdi ve milyonlarca kullanıcısına 100 TWT gönderdi. TWT, 2018 senesinde Binance tarafından satın alınan Trust Wallet’ın kendi token’ı.

TWT’ler, 14 Aralık TSİ 03.00 – 21 Aralık TSİ 03.00 arasında borsada spot, marjin veya vadeli piyasalarda herhangi bir kripto para üzerinde alım - satım işlemi gerçekleştirdiyseniz hesabınıza 100 adet bedava TWT coin gönderilecektir.

TWT Coinleri Nasıl Çekeceksiniz?

TWT coinleri kazandığınızı farz edelim. İşlem bitti mi? Hayır! Bu kazanılan tokenları Binance Smart Chain tarafından desteklenen bir cüzdana çekmek zorundasınız. Bu çekim işlemi 5 Ocak tarihine kadar yapılmadığı takdirde ücretsiz TWT tokenlar silinecektir.

Etiketler