NCR, BTC ticaretini 650 banka ve 24 milyon müşterisi için getiriyor

Ödeme devi NCR ve New York Digital Investment Group (NYDIG), 650 USbank'ın mobil uygulamaları aracılığıyla 24 milyon müşterisine bitcoin ticareti sunmasına izin vermek için işbirliği yapıyor.

NCR, BTC ticaretini 650 banka ve 24 milyon müşterisi için getiriyor

650 Ana Cadde Bankasının 24 Milyon Müşterisi Yakında Bitcoin Ticaretine Erişebilir

New York Digital Investment Group (NYDIG) Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ABD'deki 650 banka ve kredi birliğinin yakında mobil uygulamaları aracılığıyla müşterilerine bitcoin ticareti sunabileceğini söyledi.

Bitcoin seçeneği, NYDIG ve kurumsal ödeme devi NCR arasındaki bir işbirliği ile mümkün hale getirildi. NYDIG, 10 milyar dolarlık bir alternatif varlık yöneticisi olan Stone Ridge'in bir bitcoin teknolojisi ve finansal hizmetler yan kuruluşudur.

NCR'nin dijital bankacılık başkanı Douglas Brown, Forbes tarafından şunları söyledi:

Kripto paranın ve stratejik uygulamanın faydalarına inancımız tamdır. Ve bu, NYDIG tarafından kanıtlandığı gibi bankacılık ilişkilerimiz için ve perakendeciler, restoranlar ve benzerleri için geçerlidir.

NCR platformu aracılığıyla satın alınan Bitcoin, çeşitli düzenlenmiş OTC borsalarından tedarik edilecek ve bir fiyat artışı ile satılacak, yayın, işlem ücretini bankanın belirleyeceğini de sözlerine ekledi. NYDIG, bitcoin'in velayetini sağlayacaktır. Ancak Brown, gelecekte NCR'nin kripto para biriminin kendisini tutabileceğini söyledi.

NCR'nin baş teknoloji sorumlusu Tim Vanderham, bitcoin ödemelerini kabul etmelerine yardımcı olmak için yaklaşık 200.000 restoran ve diğer perakende müşterilerle de çalışıyor, Brown ayrıca NCR'nin 800.000 ATM ve daha fazlası aracılığıyla bitcoin ticaretini mümkün kılabileceğini belirtti.

NYDIG, finansal kurumların müşterilerine bitcoin ticareti sunmasını sağlamak için çeşitli şirketlerle ortaklık kurmakla meşgul. Şirket, geçen hafta Finserv ile 10.000 finans kurumunun bitcoin ticareti sunmasına izin vermek için bir işbirliği yaptığını duyurdu . Ayrıca 18 milyon kullanıcının bitcoin alıp satmasını sağlamak için Q2 ile işbirliği yapıyor.

Etiketler