Müge Anlı hayranlarını üzen haber geldi!

Gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından olan Müge Anlı’dan hayranlarını üzen haber geldi.

Müge Anlı hayranlarını üzen haber geldi!

Yayınlandığı her gün işlediği olaylarla ön plana çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün gündüz kuşağında fırtınalar estiriyordu. Tatil arası vermeden önce Müge Anlı aldığı evlilik kararıyla herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Fakat Müge Anlı’dan seyircilerini üzecek haber geldi.

Yaklaşık olarak 10 yıldır gündüz kuşağının en çok seyredilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının güzel sunucusu Müge Anlı son zamanlarda adından bahsettirmeye devam ediyor. Gerek başarılı iş hayatı gerek ise canlı yayında evlilik kararını açıklamasının üzerine bir ara magazin gündeminin düşmeyen isimlerindendi. Güzel gazeteci açıklama yaptıktan kısa bir süre sonra İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girmişti. Kısa süre sonra yeni sezonuyla seyircisiyle buluşacak olan Müge Anlı’dan kötü haber geldi.

Müge Anlı ne zaman başlayacak?

Müge Anlı

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı kısa süre sonra başlayacaktı. ATV ekranlarının elinde bulunmayan imkanlardan dolayı Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı durma kararı aldı. 29 Ağustos tarihinde başlayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaşanan aksaklıklardan dolayı ertelendi. Stüdyoda yaşanan teknik sorunlardan dolayı 5 Eylül tarihinde ATV ekranlarına gelmesi beklenen programla ilgili ATV ekranlarından henüz bir cevap verilmedi. Konuyla ilgili yeni bilgi geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.