Morgan Stanley, Bitcoin fonlarına erişim sunmaya başlıyor!

Morgan Stanley, akredite varlık yönetimi müşterilerine Bitcoin ile ilgili en az bir fona erişim sunmaya başlayan ilk büyük ABD bankası oldu.

Morgan Stanley, Bitcoin fonlarına erişim sunmaya başlıyor!

ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley, akredite varlık yönetimi müşterilerine Bitcoin ile ilgili en az bir fona erişim sunmaya başlıyor.

Morgan Stanley, mali danışmanlarına gönderdiği bir bildiriyle, bankanın Bitcoin'e sahip olmayı sağlayan üç ayrı fona erişim başlattığını duyurdu.

Banka, zengin müşterilere Bitcoin sahipliğini sağlayacak üç fona erişim sunmayı planlıyor.

Fonlardan ikisini Galaxy Digital yönettiği ve üçüncüsünün FS Investments ve NYDIG tarafından denetlendiği bildirildi.

Sadece "agresif bir risk toleransı" olan ve elinde en az 2 milyon dolar bulunan firmanın zengin müşteriler fonlara erişebilecek.

CNBC'nin haberine göre Wall Street bankaları, kripto para birimlerinin popülaritesi artarken çoğunlukla kenarda kaldı. İkinci en büyük dijital para birimi olan Bitcoin ve Ether'e dayalı vadeli işlem sözleşmeleri büyük borsalarda mevcut olsa da, şimdiye kadar altı büyük ABD bankasından hiçbiri müşterilerine erişim sunmadı.

Bitcoin yatırımlarının önümüzdeki ay başlayacağı belirtiliyor. Morgan Stanley'in şu anda mali danışmanlarına konuyla ilgili eğitim verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler