Mila Kunis, yeni bir diziyle NFT dünyasına adım atıyor

Mila Kunis, NFT'leri bir erişim aracı olarak kullanacak olan bir komedi web dizisine başlatacağını açıkladı.

Mila Kunis, yeni bir diziyle NFT dünyasına adım atıyor

Ünlü oyuncu Mila Kunis, NFT'leri bir erişim aracı olarak kullanacak olan bir komedi web dizisine başlatacağını açıkladı.

Kullanıcılar, Stoner Cats NFT'lerini satın alabilecek ve bu tokenlerı online çizgi diziye erişebilmek için kullanma imkanına sahip olabilecekler. Dizinin her bölümü beş dakikaya yakın uzunlukta olacak. Tokenın satın alınması ayrıca serinin sonraki bölümlerini finanse etmeye de imkan tanıyacak.

Projenin sahibi olan site diziyi, ''Sahipleri olan Bayan Stoner'ı üst üste birkaç kez kurtaran beş ev kedisini ele alan yetişkin bir animasyon dizisi'' olarak tanımladı.

Diziyi, Mila Kunis'in yapım şirketi Orchard Farm üretiyor. NFT'ler ise Mack Flavelle (CryptoKitties) ve Jonathan Howard'ın (CryptoPoops) yönettiği bir kripto para şirketi olan Big Head Club tarafından oluşturuldu. 

Dizinin ekibi ve oyuncular henüz açıklanmadı fakat Kunis, projeye dahil olan bazı animatörlerin Spiderman: İnto the Spider-Verse, Toy Story 2 ve Space Jam: A New Legacy ile bağlantılı olduklarını açıkladı. 

Kunis, NFT kullanmaya başlıyor

Kunis, NFT'lerle çalışmanın çok erkeklere yönelik bir alan gibi göründüğünü ve bundan rahatsız olduğunu, bu yüzden konu hakkında oldukça yüksek bilgiye sahip iki kadınla NFT dünyasına derinlemesine daldığını söyledi.

Oyuncu daha önce de Bitcoin'e yönelik endişeleri olduğunu fakat eşi Ashton Kutcher'ın tavsiyesiyle BTC kullanmaya başladığını açıklamıştı.

Etiketler
NFT