Binance Coin (BNB) için bir ihtimal daha var mı?

Kripto piyasaların yıkılışından önce uzunca bir süre ETH'yi tahtından etmeye çalışan BNB coin şimdilerde tekrardan hareketlenmeye çalışıyor.

Binance Coin (BNB) için bir ihtimal daha var mı?

10 Mayıs 2021 tarihinde birçok kripto para ile birlikte BNB'de tarihi zirvelerini yenilemek dışında pekte bir şey yapmıyordu. Yaklaşık 10 günlük direnişin ardından Bitcoin'de yıkılımın altında kalan BNB piyasadaki değerinin neredeyse her dijital para gibi yüzde 50'sini kaybetti... 

Yükselen Linear Regression Kanallarını kıramayan BNB'de kısa dalgalanmalı hareketlerini devat ettiriyor ve zaman zaman piyasa ile ters ayırışıp küçük yükselişlerini sürdürüyor. 2 ay öncesinin şaşalı günlerinden elbette ki uzak olsa dahi Ocak 2021'de 31 dolar değerinde iken satın alan biri hâlâ yüzde 1000 kâr pozisyonunu korumaya devam ediyor.

Nasıl ki Bitcoin için önemli eşik yukarıda 42.500, aşağıda 30.00 dolar ise BNB içinse en önemli eşiklerden biri 325 ve 286 dolar destekleri. 

Bu iki destek kırılmadığı taktirde tekrar eski günlerine bir yolculuk yapma ihtimali hâlâ mevcut. BNB'de küçük ama sık sayılabilecek destek ve  dirençler mevcut. 

Büyük düşüşten sonra ters bayrak görüntüsü veren BNB bu negatif formasyonu çalıştırmadı şimdi ise yükseliş için bir düşen kırılımı beklenen BNB'de kırılım gerçekleşirse ilk hedef olarak 392 ve 442 dolar seviyeleri sıralı hedef olarak görülebilir.

Binance Coin (BNB) için bir ihtimal daha var mı? - Resim : 1

BNB Coin'de sıralı destek ve dirençler sırasıyla şöyle:

Destekler: 325 - 291 - 287 
Dirençler: 368 - 442 - 535

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler