Microstrategy'in büyük Bitcoin planı ne?

Microstrategy yetkilileri, sanal bir yatırımcı toplantısı sırasında şirketin BTC varlıklarından verim elde etmesinin belirli yollarından söz etti. 

Microstrategy'in büyük Bitcoin planı ne?

Bitcoin şu an ne kadar, Microstrategy Bitcoin sayısı, Bitcoin biriktiren şirketler gibi arama sorguları öne çıkarken Microstrategy'nin Bitcoin ile ilgili bazı planları olduğu öğrenildi.

ABD'li yazılım şirketi Microstrategy, şu ana kadar aldığı Bitcoin'ler ile kazanç sağlayabileceği bir model üzerinde çalıştığını açıkladı. Microstrategy yetkilileri, sanal bir yatırımcı toplantısı sırasında şirketin BTC varlıklarından verim elde etmesinin belirli yollarından söz etti. 

MicroStrategy'den büyük Bitcoin planı! BTC'nin bir kısmını kredi olarak verecek... Microstrategy'nin elinde ne kadar Bitcoin var?

MicroStrategy, Bitcoin’in bir kısmını kredi olarak vermeyi planlıyor

Microstrategy, 10 Aralık tarihinden itibaren 122 nin 478 BTC'ye sahip durumda. Geçtiğimiz yılın üçüncü çeyreğinden bu yana toplamda 3.7 milyar dolar civarında Bitcoin satın alındı ve şu an 5.8 milyar dolar civarında bir değere sahip. 

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan MicroStrategy CEO'su Michael Saylor, BTC'den gelir elde etmek için MicroStrategy'nin bir kısmını 'güvenilir bir karşı tarafa' kredi olarak verebileceğini söyledi. Ayrıca şirket BTC'sini büyük bir teknoloji şirketi ya da banka ile ortaklıkta kullanabilir. 

Michael Saylor, Bitcoin için 'ilginç bir uygulama' geliştirebileceklerini belirterek şirketin yeni kâr modelleri üzerinde çalıştığına işaret etti. 

MicroStrategy'den büyük Bitcoin planı! BTC'nin bir kısmını kredi olarak verecek... Microstrategy'nin elinde ne kadar Bitcoin var?

Microstrategy'nin elinde ne kadar Bitcoin var?

Microstrategy CEO'su Michael Saylor 29 Kasım ile 8 Aralık arasında topla 57 bin dolar ile yaklaşık 1434 BTC aldığını açıklamıştı. Şirketin toplam sahip olduğu Bitcoin sayısı 122 bin 478'e yükselmişti. 

Son alımın ardından şirketin sahip olduğu BTC'lerin toplam değeri de 3.66 milyar dolara olarak kaydedilmişti. 

Bitcoin ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı 24 saatlik işlemde yüzde 1.70 oranında düşüş göstererek 45880.86 dolardan işlem görüyor. 

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler