O site hacklendi! Kayıp 30 milyon doları aştı

Birçok kripto para platformunun hacklendiği bu son dönemlerde şimdi de Grim Finance'ın hacklendiği haberi gündeme düştü.

O site hacklendi! Kayıp 30 milyon doları aştı

2021 yılının aralık ayında Volcan Forged, BitMart ve AscendEX gibi pek çok site hacklendi. Şimdi de Grim Finance'ın hacklendiği haberleri gündeme düştü. 

Grim Finance hacklendi mi?

Grim Finance, Fantom Opera üzerine kurulmuş olan bir Akıllı Verim Optimizasyon Platformu olarak tanımlanabilir. Platformun bilgisayar korsanları tarafından gerçekleştirilen saldırının ardından 30 milyon doların üzerinde bir kayıp olduğu belirtiliyor. Ekip de bu durumu Twitter üzerinden yaptıkları bir paylaşım ile doğruladı. 

Grim Finance hacklendi! Kayıp 30 milyon doları aştı

Grim Finance tarafından atılan twette, ''Merhaba Grim Toplluluğu. Platformumuzun bugün 6 saat kadar önce bir saldırı tarafından istismar edildiğini açıklamaktan büyük üzüntü duyuyoruz. 30 milyon doları aşan bir hırsızlık durumu tespit edildi.'' ifadelerine yer verildi. 

Bu saldırının ileri düzey bir saldırı olduğu da söylentiler arasında. Ekibin, araştırmalara devam ettiği aktarıldı. 

Daha fazla saldırı olmasının önüne geçmek için bütün cüzdanlar şu an için durduruldu. Bütün bunlardan sonra Grim Finance'ın token'ı REAPER, son 24 saatte yüzde 73.91 civarında bir düşüş gösterdi.