MHRGY Hissesi Kaç Tavan Yapar? MGRGY Hisse Ne Zaman Satılmalı?

MHR Gayrimenkul (MHRGY) hisse senetleri son halka arz işlemi sonrasında üçüncü kez tavan fiyatına ulaştı. Peki, MHRGY hisselerinde tavan fiyatına ulaşmak için kaç lot talep bekleniyor?

MHRGY Hissesi Kaç Tavan Yapar? MGRGY Hisse Ne Zaman Satılmalı?

MHR Gayrimenkul (MHRGY) şirketi, son halka arz işlemlerinden biri olarak Borsa İstanbul’a katılmıştır. Halka arz sonuçlarına göre, MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (MHRGY) Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmesi planlanmıştır.

MHRGY Halka Arzına Yoğun Talep

Halka arza olan talep oldukça yüksekti ve 3.278.477 kişi halka arza katılmıştır. Toplamda 207.000.000 lot hisse, yatırımcılara dağıtılmıştır. Halka arz fiyatı 4,30 TL olarak belirlenmiş ve halka arzın büyüklüğü 890 milyon TL olmuştur.

Tavan Fiyatı Yakalayan MHRGY

MHR Gayrimenkul (MHRGY) işleme başladığı 18 Ekim 2023 tarihinden bu yana 3 kez tavan fiyatı yakaladı. MHR Gayrimenkul (MHRGY) hisselerinde tavanda bekleyen lot sayısı 20 Ekim 2023 itibariyle 35 milyon 856 bin lot civarında bulunuyor.

Satıcı ve Alıcı Konumundaki Aracı Kurumlar

Borsa İstanbul’da kote edilen MHR Gayrimenkul (MHRGY) hisse senetlerinde haftanın son işlem gününde TSİ 12.24 itibariyle satıcı ve alıcı konumunda olan aracı kurumlar şu şekildedir:

Satıcılar:

  • Ziraat Yatırım
  • Yapı Kredi Yatırım
  • Garanti BBVA
  • İş Yatırım
  • Ak Yatırım

Alıcılar:

  • Yatırım Finansman
  • Vakıf Yatırım
  • Piramit Menkul Değerler


Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da 18 Ekim 2023 tarihinde işlem görmeye başlayan MHR Gayrimenkul (MHRGY) işlemde olduğu 3. günde de tavan gördü. MHR Gayrimenkul (MHRGY) hisse senedi haftanın son işlem gününde tavan fiyat olan 5.72 TL’den işlem görürken MHR Gayrimenkul (MHRGY) pay yatırımcılarının getiri oranı yüzde 33.01 oldu. 

Bu gelişmeler, MHRGY hisselerinin halka arz süreci ve işlem durumu hakkında güncel bilgiler sunmaktadır. Halka arz sürecine ilişkin detaylar ve hisse senedinin geleceği hakkında haberler için birborsa'yı takip etmeyi unutmayın.

Etiketler