The Matrix'in dördüncü filminin NFT koleksiyonu yayınlanacak

Yılın en beklenen filmlerinden The Matrix 4'ün yapımcısı Warner Bros. NFT serisi çıkarmayı planlıyor.

The Matrix'in dördüncü filminin NFT koleksiyonu yayınlanacak

Yılın en beklenen filmlerinden biri olan The Matrix: Resurrections'ın yapımcısı Warner Bros, NFT serisi çıkarmaya hazırlanıyor.

NFT'lerin, filmin vizyona girdiği tarihte piyasaya çıkacağı, koleksiyonun geleceği olan bir projeye dönüşeceği düşünülüyor.

Proje için Nifty ile anlaşan Warner Bros., 100 bin adetlik bir avatar NFT serisi oluşturacağını, böylece de NFT'lerin sosyal medyada profil fotoğrafı olmaya uygun olacağını belirtti. Serideki her parça 50 dolardan satışa çıkarılacak.

Warner Bros., 30 Kasım tarihinde bir lansman ile ürünleri tanıtacak, başlarda standart avatar gibi görülen NFT'leri satacak. 16 Aralık tarihinde ise yapımcı şirket koleksiyona sahip kişilere, hap tercihi yaptıracak. Mavi hapı seçen kişilerin koleksiyonları sistemden çıkmak istemeyen karakterlere dönecek. Kırmızı hapı seçenler de direniş savaşçısına dönüşen ürünlere sahip olacak.

Warner Bros., The Matrix 4 projesinden 5 milyon dolar tutarında gelir elde etmeyi hedefliyor.

Nifty’s CEO’su ve kurucu ortağı Jeff Marsilio konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

“Dijital kimlik ile seçim temasının ve bu kimliğe sahip olmanın The Matrix serisindeki temalarla ciddi oranda uyumlu olduğunu düşünüyoruz. NFT avatarıyla NFT’leri ana akım haline getirmek bu sektör için büyük bir fırsat olacak.”

Etiketler
NFT