Matic'de neler oluyor teknik görünüm!

Matic'de sular her zamankinden daha hızlı akmaya devam ediyor...

Matic'de neler oluyor teknik görünüm!

Matic Network (MATIC) Nedir?

Matic Network (MATIC), temel blockchain ağı katmanını güncellemek yerine, ikinci katman bir ölçeklemeyi amaçlamaktadır. Matic Network’ün esas amaçlarından biri, ağ üzerindeki etkileşimde bulunan işlemler arasındaki karmaşıklığı azaltmaktır.

Matic Network (MATIC), ilk çıkışında projenin amaçlarından biri olarak, kullanıcılar, merkeziyetsiz finans uygulamaları ve ekosistemler arasında etkileşimi kolaylaştırmayı sunmuştur. Matic Network bu işlem için Plasma çerçevesinin özelleştirilmiş bir versiyonunda merkeziyetsiz bir platform olarak tasarlandı.

Plasma, Ethereum ağına önemli ölçüde ölçeklendirmeyi sağlayan bir çözümdür. Bu çözüm ile temel blockchain üzerinde küresel çapta merkeziyetsiz finansal uygulamaların inşa edilebilmesine olanak sağlıyor.
Matic Network bu çerçeveye ek olarak yan ağlar (side chain) ve güvenliği arttırmak amacıyla Proof of Stake (PoS) doğrulayıcılarını eklemiştir.

Matic Network (MATIC) Madenciliği Nasıl Yapılır?

Matic Network (MATIC) madenciliği yapılmayan bir kripto para türüdür. Tüm Matic Network (MATIC) miktarı vakıf tarafından üretilmektedir. Matic Network (MATIC) toplamda 10.000.000.000 MATIC adet üretilecektir. Şu anda piyasada bulunan Matic Network (MATIC) adedi 2,758,503,686 MATIC’dir. Belirli aralıklarla piyasaya MATIC arzı yapılmaya devam etmektedir.

Matic'de neler oluyor teknik görünüm! - Resim : 1

Matic / USDT paritesinde Bitcoin'in sert hareketlerinden nasibini alan altcoinlerden biri olan MTC TSİ 19,30'da 0,3322 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Elliot dalgası oluşturan Matic'de eğer çalışırsa formasyon hedefi eğer 59 cent civarıdır.

Matic'de destek ve dirençler sıralı şekilde şöyle:

Destekler 0,31 - 0,29 - 0,21
Dirençler 0,37 - 0,39 - 0,44

BirBorsa / Gökhan Altun

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler