Asgari ücret tahmini şok isimden geldi! 2023 asgari ücret 7250 TL olacak!

Hem çalışan hem de işverenler tarafından araştırılan asgari ücret tahmini o isimden geldi. Asgari ücretle ilgili tahminler farklı farklı isimler tarafından gelmeye başladı.

Asgari ücret tahmini şok isimden geldi! 2023 asgari ücret 7250 TL olacak!

Milyonlarca kişi tarafından araştırılan 2023 asgari ücret ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Yeni asgari ücret tahmini her geçen gün artış gösteriyor. Pek çok kişinin tahminine göre 8 bin TL ve üzerinde rakamlar düşünülse de para ve altın analisti İslam Memiş tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamalar herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş tarafından asgari ücret tahmini geldi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından asgari ücret tahmini geldi. Gündeme gelen rakamların manipülasyon olduğuna değinen ve dolar kuru üzerine tahmin yapıyorum diyen İslam Memiş tarafından:

“Ben dolar kuru üzerinden tahmin yapabiliyorum. Muhtemelen 7250-7500 lira civarında bir asgari ücret karşımızda olabilir” denildi.

2023 asgari ücret

Altın 1200 TL’ye çıkacak!

Altında bir süredir yaşanan düşüşün üzerine yatırımcılar biraz endişeli olsa da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından gram altının 1200 TL civarına çıkabileceği belirtildi. İslam Memiş tarafından:

“Ons altında bir atak gördük. 1700 dolarda tutunmaya devam ederse yukarıda 1760 dolar seviyeleri var. Gram altın hikayesi tamamen dolar kuruna bağlı. Dolarla alakalı yükseliş öngörümüz devam ediyor. Gram altında da yükseliş beklentimiz yıl sonuna ilişkin var. 1000 lira altı zor gözüküyor. Kasım ortalarına kadar da 1250-1280 aralığı mümkün olabilir. Bugünkü ekonomik koşullar onu gösteriyor. Fed'in politikası ve jeopolitik riskler onu gösteriyor" dedi.