Marathon'un madencilikten zarar etmesi için Bitcoin yüzde 80 düşmeli

Marathon Digital Holdings'in CEO'su Fred Thiel, dijital para madenciliğinden zarar edebilmeleri için BTC fiyatında çok büyük düşüş görülmesi gerektiğini söyledi.

Marathon'un madencilikten zarar etmesi için Bitcoin yüzde 80 düşmeli

Kuzey Amerika'nın en büyük kripto para madencisi olan Marathon Digital Holdings'in CEO'su Fred Thiel, dijital para madenciliğinden zarar edebilmeleri için Bitcoin fiyatında çok büyük düşüş görülmesi gerektiğini belirtti.

Thiel, Las Vegas merkezli Marathon'un BTC madenciliğinde üretilen her 1 Bitcoin için maliyetinin yaklaşık 6500 dolar olduğunu aktardı. Bitcoin fiyatının Marathon'un madencilik maliyeti ile başa baş düzeye gelmesi için fiyatın yüzde 80'e varan oranda gerilemesi gerekiyor.

Marathon CEO'su Thiel, ''Bitcoin madenciliği çok kârlı bir iş. Bu piyasada uzun süre var olabiliriz. Kripto madenciliğinin bizim için zorlu bir iş hâline gelmeye başlaması için fiyat yüzde 80 oranında düşmeli. Bugünkü maliyet düzeyimiz ile oldukça rahat durumdayız.'' ifadelerini kullandı.

Marathon'un elinde üçüncü çeyrek sonunda 7053 Bitcoin bulunuyor. Şirket, madencilik ekipmanları alımında kullanılmak için 650 milyon dolar tutarında tahvil ihracına da çıktı.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler