Maliye Bakanı Nebati patronlarla görüşmelere başladı

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tüm sektörlerden iş dünyasının liderleri ile görüşmek için bir araya geldi.

Maliye Bakanı Nebati patronlarla görüşmelere başladı

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da iş dünyasının patronları ile bir araya geldi. Toplantıda ana gündem ise enflasyon, sağlıksız fiyatlanmış döviz fiyatları ve asgari ücret gibi konular ele alınırken, sektör temsilcileri de tek tek söz alarak sorunları dile getirdi. Ayrıca toplantıda Nureddin Nebati, yeni dönemdeki ekonomi politikaları hakkında bir sunum da gerçekleştirdi. 

Gündem Asgari Ücret!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden temsilcilerin katılımıyla Bakan Nebati'nin Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya gelen temsilcilerin her biri tek tek söz alarak Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'ye fikirlerini belirttiler. Basına kapalı şekilde gerçekleştirilen toplantı tam 7 saat sürdü.

Başta asgari ücret olmak üzere tüm temsilciler enflasyon ve döviz kurunda yaşanan krizle ilgili fikir beyanında bulundu.

nureddin nebati- toplantı - asgari ücret

Toplantılar Düzenli Hale Gelecek

Ekonomik politikaların iş dünyasına sirayet etmesi adına tüm sektörlerden piyasa temsilcilerine düzenli sunumlar ve konferanslar verileceği öğrenilen bu toplantıların düzenli hale getirileceği de konuşuldu.

Etiketler