Maaşlara yeni zam: Toplamda %93 zam geldi.

Türkiye genelinde yüksek enflasyon oranı sebebiyle çalışanlar maaşların altında ezilmeye devam ediyor. Fakat maaşlara yeni zam kararı geldi.

Maaşlara yeni zam: Toplamda %93 zam geldi.

Çalışanların alım gücü her geçen gün biraz daha düşüyor. Türkiye genelinde yüksek enflasyon oranı sebebiyle çalışanların alım sahibini korumak için yeni zam adımları atmaya devam ediyor. QNB Finansbank zam adımı atan kuruluşlardan biri olmayı başardı. Banka, çalışanını ezdirmemek için yeni bir zam kararı aldı.

Maaşlara yeni zam: Toplamda %93 zam geldi. - Resim : 1

Nisan ayında yapılacak zam oranı Ocak ayında yapılarak %35 oranında zam yapılmıştı. Fakat yüksek enflasyon sebebiyle QNB Finansbank çalışanlarına Haziran ayında da maaş zammı yaparak alım gücünü korumaya yönelik adımlar atmaktadır.

QNB Finansbank tarafından uygulanan zamlara rağmen personel maaşı enflasyonun altında kalması sebebiyle banka yeniden zam yapma kararı aldı. QNB Finansbank çalışanların maaşına %10 oranında zam yapma kararı aldı. Böylece bir yıl içinde personele yapılan zam oranı %93 oranına çıktı. Yapılan maaş zammının Kasım ayından itibaren geçerli olacağı da belirlendi.