Zamdan sonra birde indirim haberi! LPG’ye rekor indirim!

Petrol Ofisi tarafından araç sahiplerini mutlu edecek kampanya haberi geldi.

Zamdan sonra birde indirim haberi! LPG’ye rekor indirim!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra uygun fiyatlı akaryakıt almak neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle firmalar tarafından yapılan indirimler merak içerisinde araştırıldı. Petrol Ofisi tarafından araç sahiplerini sevindirecek kampanya başlatıldı. Yapılan kampanya kapsamında duyuru yapıldı. Petrol Ofisi tarafından yapılan duyuru da LPG alanlara 70 TL puan verileceği bildirildi. Petrol Ofisi tarafından verilen puanlar da bir sonraki akaryakıt alışverişinde kullanılacak olup alınan tutardan 70 TL indirim yapılacaktır. 1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan kampanyayla ilgili detaylar geldi.

LPG’ye indirim!

Petrol Ofisi tarafından hazırlanan kampanya kapsamında 4 defa 250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim kazanılacaktır. Kampanyaya katılmak için BonusFlaş uygulaması aracılığıyla kart sahibi olmak yeterli olacak. Kampanya kapsamında belirtilen duyuruda ayrı günlerde ve tek seferde alınan 250 TL ve üzeri alışverişe LPG alımlarında geçerli olan kampanya yapılacağı açıklandı. Müşteri bazında olan kampanyaya SMS ile katılarak siz de en fazla 50 TL bonus kazanabilir, BonusFlaş kartınızla katılırsanız da 60 TL bonus kazanabilirsiniz.

Zamdan sonra birde indirim haberi! LPG’ye rekor indirim! - Resim : 1

Kampanyanın detayları

Petrol Ofisi tarafından hazırlanan kampanyanın ayrıntılarıyla ilgili duyuruda:

"BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 250 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde ekstra 10 TL bonus verilecektir.

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır.

Kampanyada katılım sonrasında yapılan alışverişler dikkate alınacaktır.

Ekstra 10 TL bonus kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarında ödeme BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak tamamlanmalıdır.

İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.

Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan 4 defa 250 TL ve üzeri işlemlerde sms ile katılıma 50 TL bonus, BonusFlaş ile katılıma 60 TL bonus verilecek kampanya ile birleştirilebilir.

250 TL lik harcamalardan yapılacak ilk BonusFlaş’tan mobil ödeme veya QR ile ödemeye ekstra 10 TL bonus kazanılacak olup, toplamda en fazla 70 TL ye kadar bonus kazanılabilir. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilebilir, ek kart dahildir.

Mobil veya QR ile ödeme kampanyasından yararlanmak için 60 TL bonus kampanyasından bağımsız olarak BonusFlaş üzerinden “Mobil veya QR ile ödemeye özel ekstra 10 tl bonus” kampanyasında “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır.

BonusFlaş’ta yer alan Mobil Ödeme özelliği Android 5 ve üzeri işletim sistemine sahip NFC özellikli cihazlar ile kullanılabilir" denildi.

Detaylı bilgi için Tıklayınız