Livepeer coin nedir? Livepeer coin yorum

Livepeer coin 2017 yılından geliştirilen merkeziyetsiz bir video akış protokolüdür. Merkezi yayın süreçlerine blockchain tabanlı bir sistem olarak ekonomik kapsamda da daha uygun bir yöntem sunmaktadır.

Livepeer coin nedir? Livepeer coin yorum

Livepeer coin nedir?

Kripto para piyasasındaki en önemli sorulardan biri de şudur: Livepeer coin nedir? Kripto para birimi devredilen hisse kanıtı güvenlik sistemiyle çalışan yerel bir yardımcı program belirtecidir. Amacı kod dönüştürme sürecine katılan doğrulayıcıları ödüllendirmektir. Görevlerini yerine getirmezlerse ödülleri kesilir. Bu ağ üzerinde çok sayıda geçersiz işleme yol açabilir.

Livepeer coin blockchain teknolojisini kullanmaktadır ve yayıncılık endüstrisinde devrim yaratmak için tasarlanmış açık kaynaklı bir platformdur. Açık kaynaklı bir platformdur ve geliştiricileri ve kullanıcıları yönetimine katılmaya teşvik etmektedir. Şirket şu anda geliştirme aşamasındadır ve akış endüstrisine büyük bir katkıdır. Projenin merkezi olmayan bilgi işlem gücü nedeniyle kullanıcıların kripto-ekonomik teşviklerden yararlanmalarına ve üretim ve bakım maliyetlerini paylaşmalarına olanak tanımaktadır. Platformun başarısı ölçeklendirme yeteneğine bağlıdır.

Livepeer ademi merkeziyetçilik tarafından desteklenen bir video akış protokolüdür. Ama uygulama geliştiricilerinin kapalı platformlara alternatifler oluşturmasını sağlayan bir platform oluşturmaktır. Örneğin video prodüksiyon maliyetlerini azaltmak çok önemlidir. İnternet bant genişliğinin %80'i video akışı için kullanılır. Bu nedenle şirketler video üretmek için çok para harcamaktalardır. Merkezi olmayan çözümler kullanmak bu maliyetleri azaltabilir. Bu uygulamalar ayrıca bant genişliği kullanımları konusunda endişelenmeleri gerekmediğinden paradan da tasarruf sağlamaktadır.

Livepeer coin projesi

Livepeer coin projesi kapsamında Livepeer coin kurucusu kim ve Livepeer coin hangi ülkenin soruları da sıklıkla ön plana çıkmaktadır. Bu kapsamda Livepeer coin Livepper Inc. Tarafından geliştirilmiştir. Livepeer Inc. Kuruluşunda ise Doug Petkanics ve Eric Tang bulunmaktadır.

Livepeer projesi geliştiricilerin videoları merkezi olmayan şekilde yayınlamasını sağlayan blok zinciri tabanlı bir altyapı platformudur. Platform kullanıcılara ve geliştiricilere video oluşturma ve yayınlamanın bir yolunu sunmak için merkezi olmayan bilgi işlem gücünü kullanmaktadır. Şirket Ethereum kullanarak bu altyapıyı diğer sağlayıcıların maliyetinin çok altında sağlayabilmektedir. Jetonlar platforma katkıda bulunanlara bahis ödülü olarak verilmektedir. Livepeer ağı bu platformu geliştirmek için yıllarını harcayan uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından yönetilmektedir.

livepeer coin nedir

Livepeer coin yorum

Livepeer coin yorum , Livepeer yorum ve Livepeer coin ekşi kapsamında yapılan sorgulamalar kullanıcıların farklı ve detaylı bilgilere erişim talebini gözler önüne sermektedir. Bu kapsamda Livepeer coin video akış hizmetlerinin ölçeklenmesine ve daha verimli hale gelmesine yardımcı olmak için oluşturulmuş merkezi olmayan bir protokoldür. Açık kaynaklı bir protokol olarak geliştiricilerin koda katkıda bulunmaları ve kodu kendi amaçları için kullanmaları ücretsizdir. Platformun kendisi bir blok zinciri platformudur ve Livepeer Inc. tarafından yönetilmektedir. 2006 yılında Pennsylvania Üniversitesi'nden mezun olan Doug Petkanics Livepeer kripto para biriminin kurucusudur. Tecrübesi Groupon Wildcard ve diğer girişimlerle çalışmayı da içermektedir.

livepeer coin yorum

Livepeer coin geleceği

Livepeer coin geleceği kapsamında belirtilmelidir ki Livepeer coin gerçek dünyadaki bir sorunu çözmek için blok zinciri teknolojisini kullanır. Videoların kod çevrimi büyük miktarda bant genişliği gerektirir ve Livepeer Token (LPT) video yayıncılarının bunu yapmasına yardımcı olan dijital bir para birimidir. Bu teknoloji içeriklerini dünya için daha erişilebilir hale getirmelerine yardımcı olmak için birçok şirket tarafından kullanılmaktadır. Bununla birlikte Livepeer hala geliştirmenin erken aşamalarındadır.

Livepeer coin geliştiricilerin platformun geliştirilmesinde paylaşmasına olanak tanıyan açık kaynaklı bir protokoldür. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir ve video uygulamalarını destekleyebilen merkezi olmayan bir platformdur. Bu inşa etmenin ve bakımını yapmanın diğer platformlardan çok daha ucuz olduğu ve ağın daha kararlı olduğu anlamına da gelebilir. Tamamen merkezi değildir bu nedenle ağı livepeer protokolü tarafından kontrol edilmektedir.

Livepeer coin hangi borsada bulunur?

Livepeer coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Livepeer coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.  Livepeer Binance bu süreçte öne çıkmaktadır.

Livepeer coin grafik

Livepeer coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Livepeer coin grafiği inceleyeceğiz.

livepeer coin grafik

Livepeer coin hedef fiyatı

Livepeer coin hedef fiyatı 40 dolar seviyelerinde öngörülmektedir. Ancak her yatırım aracında olduğu gibi burada da çeşitli risk ve belirsizliklerin olabileceğini unutmamak gerekmektedir.

Livepeer coin ne kadar?

Livepeer coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Livepeer coin kaç dolar?

Livepeer coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Livepeer coin dolar bazında 36 dolar olarak belirtilebilir.

Livepeer coin kaç TL?

Livepeer coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Livepeer coin TL bazında 496 TL olarak belirtilebilir.

Livepeer coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 711,83M Dolar

Hacim: 30,92M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.