Storj coin, Storj coin yorum

Storj coin İngilizce’dek, “storage” kelimesinden türeyerek adlandırılan açık kaynaklı bulut depolama platformu olarak tanımlanabilir. Merkeziyetsiz bir yapılanmaya sahiptir.

Storj coin, Storj coin yorum

Storj coin nedir?                                                             

Storj coin nedir diye merak ediyor olabilirsiniz ama bu kripto para biriminin nasıl çalıştığını anlamak da önemlidir. Storj coin merkezi olmayan bir bulut depolama sistemidir. Merkezi bir sistem olmak yerine Storj merkezi değildir ve eşler arası bir ağ üzerinde çalışmaktadır. Kullanıcılar kaynaklar için ödeme yapan çiftçilerden disk alanı ve bant genişliği kiralar. Dosyalar sunucularına yüklendiğinde şifrelenir ve üreticilere gönderilir. Üreticiler Storj'daki bu kaynaklar için ödeme yapar ve küçük, şifrelenmiş dosya parçaları alır. Tüm sistem güvenlidir ve bilgisayar korsanları şifreleme anahtarına sahip olmadıkça bunlara erişemez.

Amazon ve Microsoft'tan farklı olarak Storj müşteri verilerini korumak için uçtan uca şifreleme kullanır. Eşsiz sistemi güvenliği ve gizliliği artırmaktadır. Merkezi bulut depolama çözümlerine merkezi olmayan bir alternatiftir. Storj Ethereum ve ERC20 standartlarını kullanan bir dijital varlık belirtecidir. Fiyatı hızla dalgalanabilir ve verilerinizi güvenli ve güvenli bir şekilde saklamak istiyorsanız iyi bir yatırım olabilir.

Storj coin projesi

Storj coin projesi kapsamında Storj coin kurucusu kim ve Storj coin hangi ülkenin soruları da sıklıkla gündeme gelmektedir. Storj coin Shawn Wilkinson tarafından 2014 yılında geliştirilmiştir. Kendisi Atlanta’da hayatına devam eden bir yazılım geliştiricisidir. Amacı daha iyi daha hızlı ve daha güvenli bir hizmet yaratmaktır. İkincisi ağın merkezi olmayan bir ağ olmasını oluşturmak ve misyonunu başarmaktır. Belirteç satış modeli dApp'leri destekleyecek, geliştirici çalışmalarını teşvik edecek ve ağı büyütecek kadar esnektir.

Storj kripto para birimi torrentlere benzemektedir. Her iki durumda da storj ağının hepsi aynı dosyanın kopyalarını tutan birçok kullanıcıya sahiptir. Bir kişi bu dosyayı indirmek istediğinde ağdaki eşlerin her birine bir istek gönderir ve aktarılmasını bekler. İşlem hızlı ve verimlidir ve aynı kullanıcının bir dosyanın bir kopyasına erişmesini de mümkün kılmaktadır.

storj coin

Storj coin yorum

Storj coin yorum , Storj yorum ve Storj coin ekşi gibi aramalar kullanıcıların çeşitli bilgilere erişimi amaçlı farklı sorgulamalardır. Storj'un bu kadar çekici olmasının nedeni de güven ihtiyacını ortadan kaldırmasıdır. Merkezi olmayan yapısı çok daha hızlı bir veri aktarımına izin vermektedir. Çoğu dosya paylaşım hizmetinden farklı olarak bu ağ kullanıcıların büyük dosyaları herkesle paylaşmasına olanak tanımaktadır. Storj coin dosya aktarımlarını hızlandırmanın yanı sıra tek bir kullanıcı tüm dosyayı barındıramayacağından daha fazla güvenlik sunar. Buna ek olarak bir dosyanın her bir parçası yüklenmeden önce şifrelenir bu nedenle kötü niyetli saldırılar ona erişemez.

Amazon ve Microsoft'tan farklı olarak Storj eşler arası bir depolama hizmetidir. Şirket bulut depolamaya ihtiyaç duyan kullanıcıları boş sabit disk alanı satmak isteyen kişilerle buluşturmaktadır. Ardından düğümler boş veri alanını oluşturur ve Storj belirteçleri ile ödüllendirilir. Bu şekilde Storj kripto parası 2000'lerin başında ücretsiz indirmelerle ünlü olan torrentlere benzemektedir.

storj coin nedir, storj coin yorum

Storj coin geleceği

Storj coin geleceği kapsamında diğer birçok dosya depolama türü gibi Storj coin da kullanıcıların dosyaları üçüncü taraf olmadan paylaşmasına izin vermektedir. Torrentlere benzer şekilde Storj kripto parası 2000'lerin başında ünlü olan torrentlere benzemektedir. Storj'un arkasındaki fikir bir dosyanın birden çok kopyasını tüm kullanıcıların aynı kopyaya erişebileceği bulutta depolamaktır. Bu özellik özel verilerinizin yetkisiz kullanımını engellediği için son derece önemlidir.

Storj torrentlere benzer olsa da eşler arası bir dosya depolama ağıdır. Güvenli eşler arası bulut depolama hizmetleri sağlamaktadır. Storj ağı 20.000'den fazla ana bilgisayar ve kiracı içermektedir. Ağının 8 petabayt verisi vardır. Aslında şirket yakın zamanda uygulamasını Ethereum'a taşımıştır ve blok zincirine bir hash tablosu eklemiştir. Storj'a katılmak için birçok neden olduğu görülmektedir.

Storj coin hangi borsada bulunur?

Storj coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Storj coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.  Storj Binance bu süreçte öne çıkmaktadır.

Storj coin grafik

Storj coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Storj coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

storj coin grafik

Storj coin hedef fiyatı

Storj coin hedef fiyatı 2 dolar seviyelerindedir. Ancak her yatırım aracında olduğu gibi burada da riskler ve belirsizlikler bulunmaktadır.

Storj coin ne kadar?

Storj coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Storj coin kaç dolar?

Storj coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Storj coin dolar bazında 1,49 dolar olarak belirtilebilir.

Storj coin kaç TL?

Storj coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Storj coin TL bazında 20,65 TL olarak belirtilebilir.

Storj coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 528,65M Dolar

Hacim: 65,17M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.