GLMR coin nedir? GLMR coin yorum

GLMR coin veya Moonbeam coin Polkadot üzerinde bulunan Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşmedir. Substrate tabanında Solidity projelerinin oluşturulması ve dağıtılması için Ethereum kullanımını kolaylaştırmaktadır.

GLMR coin nedir? GLMR coin yorum

GLMR coin nedir?

GLMR coin nedir veya Moonbeam coin nedir sorularının cevabını temel olarak özetlemek kripto para biriminin anlaşılırlığı açısından fayda sağlayacaktır. Hızlı ve güvenli işlemler sağlamak için oluşturulmuş bir kripto para birimi olan Moonbeam en popüler kripto para birimlerinden biridir. Tasarım olarak Ethereum'a benzemekte ve 2013'ten beri piyasadadır. İkisi de aynı arka planı ve API'yi paylaşmakta ve aynı blok zincirine dayanmaktadır. Ayrıca benzer finansal ve operasyonlara sahiplerdir. Bu kripto para birimini satın almakla ilgileniyorsanız potansiyel kullanımları ve faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için ayrıntılı Moonbeam incelememizi okuyabilirsiniz.

Örnek olarak, GLMR bir zincir üstü kripto para birimidir. İşlem yapmak için bir blok zinciri kullanır. Kripto paranın değerinin çoğunluğu zincir üzerindeki hazinesine gitmektedir. Bu fonların nasıl harcandığını görmek için yönetim tekliflerini kontrol edebilirsiniz. GLMR coin Moonbeam'in kardeş ağı olan Moonriver'da da çalışmaktadır. Moonriver ağı Kusama'da çalışmakta ve akıllı sözleşme özellikli parachain'lere sahiptir. Akıllı sözleşmelerin faydaları hızlı ve kolay dağıtıma izin vermeleri ve mevcut kodda minimum değişiklikle kullanılabilmeleridir.

GLMR ağı onu benzersiz kılan deflasyonist özelliklere sahiptir. Deflasyon özelliği olan bir kripto para birimi platformudur. Bu jetonun hazinesi kullanıcılardan gelen fonları tutmaktadır. Moonbeam konseyi herhangi bir teklifi onaylayabilir veya reddedebilir. Teklif reddedilirse teklif sahibi hazinede tutulan para miktarını kaybeder. Hazinenin bir kripto projesi için iyi bir işaret olduğuna dikkat etmek önemlidir.         

GLMR coin projesi

GLMR coin projesi kapsamında GLMR coin hangi ülkenin ve GLMR coin kurucusu kim soruları sıklıkla öne çıkmaktadır. GLMR coin PureStake CEO’su Derek Yoo tarafından geliştirilmiştir. Moonbeam küresel bir topluluk yaratmayı amaçlayan yeni bir blok zinciri türüdür. Lansmanı Parity tarafından duyurulmamış olan Polkadot parachain müzayedelerinin başlamasına bağlı olmuştur. 7-10 Eylül 2021 tarihlerinde "Take Flight" adlı bir topluluk etkinliği gerçekleşmiş olan GLMR Moonbeam'in ana para birimidir. Moonbeam'e yatırım yapmakla ilgileniyorsanız, web sitelerine de göz atmalısınız.

glmr coin

GLMR coin yorum

GLMR coin yorum ve glmr tokenomics kapsamında aramalar kullanıcıların detaylı bilgi arayışlarının bir göstergesidir. Moonbeam ağı merkezi olmayan bir ağdır ve GLMR jetonu bir yardımcı program jetonudur. Birincil dağıtımı Polkadot ağında olan kripto para biriminin ana amacı geliştirici dostu bir halka açık blok zinciri sağlamaktır. GLMR ağı son derece güvenilir bir topluluk olma ününe sahiptir.

Moonbeam coin bir kripto para birimini satma teklifi olan ICO idir. Eskiden Moonbeam olarak bilinen bir kripto para birimi olan Glimmer özel bir topluluk etkinliği aracılığıyla yayınlanmıştır. Hazinesi kullanıcılardan gelen bir fon havuzudur. GLMR'ye yatırım yapanlar kripto para biriminin avantajlarından yararlanma şansına sahip olacaklardır.

GLMR coin geleceği

GLMR coin geleceği kapsamında belirtilmelidir ki GLMR geleceği Moonbeam ağının başarısına bağlıdır. Daha fazla değer kazanmak için parachain müzayedeleri başlatması gerekmektedir. Bununla birlikte GLMR kripto parasının parlak bir geleceği öngörülmektedir. Deflasyonist yönler zaten popüler bir sembol olarak gündemdedir fakat bu kripto para biriminin başarılı olup olmayacağı ise değişkenler kapsamında belirsizlik gösterebilir.

Moonbeam coin yani GLMR, Ethereum tabanlı bir dApp'tir. Moonbeam ağı, GAS ölçümü, zincir üzerinde oylama ve daha fazlasını içeren çok amaçlı bir platformdur. Ağ, Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilmiştir ve çok sayıda kullanım durumunu desteklemektedir. Hazinesi kullanıcıların ödeme yapmak için kullanabilecekleri fonları da tutar. Dapp'ına Moonbeam denir ve ücretsiz bir uygulamadır.

glmr coin yorum

GLMR coin hangi borsada bulunur?

GLMR coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda GLMR coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.  GLMR Binance bu süreçte öne çıkmaktadır.

GLMR coin hedef fiyatı

GLMR coin hedef fiyatı 15 dolar seviyelerinde seyretmektedir. Bu kapsamda yapılacak olan yatırımlardan çeşitli risk ve belirsizliklerin de bulunduğunu unutmamak gerekmektedir.

GLMR coin ne kadar?

GLMR coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

GLMR coin kaç dolar?

GLMR coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 GLMR coin dolar bazında 13,76 dolar olarak belirtilebilir.

GLMR coin kaç TL?

GLMR coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 GLMR coin TL bazında 190 TL olarak belirtilebilir.

GLMR coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 14,846,766,593 TL

Hacim: 2,203,888,991 TL

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.