Stefan Kuntz'dan Portekiz eşleşmesi yorumu geldi

Kura çekimlerinin ardından açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız" dedi.

Stefan Kuntz'dan Portekiz eşleşmesi yorumu geldi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turunda Portekiz'le eşleşen #Bizimçocukla'ın eşlemesi adına basın açıklamasında bulundu.

Alman hoca zor bir kura çektiğimizi düşünüyor ve, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak ben geldiğimden beri gördüklerim bana çok büyük bir umut veriyor. Bundan sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz" diye konuştu.

A Milli Takım'ın, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turundaki rakibi Portekiz oldu. Ay-Yıldızlı ekip, Portekiz'i geçmesi durumunda sahasında İtalya-Makedonya maçının galibiyle oynayacak. Zorlu kurayı değerlendiren A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Ben geldiğimden beri gördüklerim bana umut veriyor" dedi.

Stefan Kuntz eşleşmelere ilişkin yapmış olduğu açıklamada, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak ben geldiğimden beri gördüklerim bana çok büyük bir umut veriyor. Bundan sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz" dedi.

Etiketler