Kripto para borsası CoinEx özellikleri nelerdir?

Kripto para borsası olan CoinEx özellikleri nedir? Sorusu yatırım yapacak kişiler tarafından araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

Kripto para borsası CoinEx özellikleri nelerdir?

Toplamda 200’den fazla ülkede kullanılan ve 3 milyonu aşan kullanıcıya hizmet etmesiyle bilinen CoinEx, karmaşık arayüzlerden sıkılanlara hizmet veriyor. Platform üzerinde 600’den fazla kripto para borsasına ulaşacağınız CoinEx’in sahip olduğu özelliklerden sizlere bahsetmek istiyoruz.

Dünya genelinde hizmet veren popüler kripto para borsası CoinEx, 2017 yılında kuruldu. 2021 yılında da Türkiye genelinde yatırımcılara hizmet veren CoinEx, geçen yıllar içinde kullanıcılara sunulan avantajları Türkiye genelinde de kullandırmış en basit kripto para borsaları arasında yer alıyor. Spot ticaret, vadeli işlemler, madencilik, AMM ve CoinEx Doxk gibi hizmetleri sizlere sunan CoinEx özellikleri nedir?

CoinEx nedir?

Kripto para borsası CoinEx özellikleri nelerdir? - Resim : 1

CoinEx nedir? Sorusu son zamanlarda arama motorları üzerinde araştırılmaya başlandı. 2017 yılında kurulmuş olan bu platform hem küresel hem de profesyonel işlem yapma imkanı sunan bir kripto para işlem platformu olarak ön plana çıkar. Çekirdek takım üyeleri, arge ve küresel işlemlerde deneyim sahibi olan bu platform, kripto para sektörünün en erken girişimci olan internet ve finans şirketleri arasında yer almaktadır.

CoinEx özellikleri

CoinEx hem kolay kullanımı hem de son zamanlarda gündeme gelmesiyle ön plana çıkmaktadır. CoinEx özellikleri arasında:

  • Türkçe içerisinde olmak üzere 16 farklı dil desteği,
  • Sade bir arayüz,
  • 600’den fazla kripto para birimi,
  • Spot ticaret, madencilik imkanları,
  • Otomatik piyasa yapıcı hizmeti,
  • Saniyeler içinde 10.000 işleme kadar büyük işlemi desteklemesi,
  • 2000 kişilik müşteri hizmetleri ekibi yer alıyor.

Platformun ön plana çıkan bir diğer özelliği de platforma üye olan kişilere farklı ekosistem avantajlarını sunmasıdır. Borsanın yanı sıra cüzdan, bitcoin madenciliği havuzu, akıllı sözleşmeleri destekleyen işlem hizmeti de bu platform içerisinde yer alıyor. CoinEx’de yatırımlarınızı sıra beklemeden kolaylıkla ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.