Kripto işlemlerinizi korumak için en iyi VPN?

Kripto işlemlerinizi korumak için en iyi VPN?

Kripto işlemlerinizi korumak için en iyi VPN?

VPN hizmeti nedir?

VPN veya "Sanal Özel Ağ", web üzerindeki özel bilgilerinizi korumanızı sağlayan bir araçtır. VPN, özellikle verilerinizi şifrelemek ve internetteyken IP adresinizi gizlemek için kullanılır. Bu şekilde, gönderdiğiniz ve aldığınız bilgileri kimse giremez. Bu nedenle , web trafiğinizi güvence altına almak için ek bir koruma katmanıdır .

VPN'in avantajları çoktur:

* Verilerinizi şifreler . Bu nedenle, bir kişi işlemlerinizi veya bilgilerinizi ele geçirmeyi başarırsa, bunları anlayamayacak veya kullanamayacaktır.

*Sonuç olarak, halka açık bir Wi-Fi ağını güvenle kullanabilirsiniz . Ağ paylaşılsa bile bilgileriniz gizli kalır.

* Ayrıca tüm internet trafiğiniz şifrelenir . İster evde, ister işte veya başka bir ağda olun, göz atmanız, mesajlarınız, sosyal ağlardaki gönderileriniz vb. tamamen erişilemez.

* İnternette minimum iz bırakıyorsunuz . Bu, kişisel verilerinizin en yüksek teklifi verene satılmasını önleyecektir.

* VPN, gerçek IP adresinizi gizler ve bir başkasıyla değiştirir. Bu şekilde, bir bilgisayar korsanının sizi bulması imkansız hale gelir.

* Böylece web'de gezinirken konumunuzu gizleyebilirsiniz . Bu, örneğin, otoriter bir rejimin dayattığı kısıtlamaları atlamanıza izin verir. Ayrıca normalde yurt dışındayken erişilemeyen internet servislerini de kullanabilirsiniz (örn. Video yayın servisleri).

Kriptolarınız savunmasız mı?

Peki kripto işlemleriniz tehlikede mi? Çoğu zaman, gerçekten değil. Ciddi kripto para birimleri, verimli şifreleme ve işlem protokolleri uygular . Ayrıca, güvenilir bir borsada alım satım yapıyorsanız site, verilerinizin korunmasını garanti eden güvenlik cihazlarıyla çalışır.

FAKAT…

Koruma hala tamamlanmadı. Örneğin, hatalar internet sağlayıcınızdan gelebilir. Ayrıca, kripto işlemlerinin halka açık bir blok zincirinde saklandığını unutmayın. Ancak, blok zincirleri tamamen anonim değildir . Blockchain işlem günlüğünden, onu IP adresinize kadar izlemek mümkündür . Bir bilgisayar korsanı IP adresinizi aldıktan sonra, kişisel verilerinizi kullanarak size kolayca zarar verebilir.

Etiketler