Kılıçdaroğlu'nun fatura tepkisi devam ediyor

Zamlı faturalar ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun fatura tepkisi devam ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun fatura tepkisi devam ediyor

Kısa süre önce fatura tepkisiyle gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanına çağrıda bulunarak 31 Aralık tarihinde imzaladığın elektrik zammını geri al demişti. Ocak ayının faturaları zamlı geldikten sonra hem halk hem de siyasetin içerisinde olan kişiler tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. 

Kılıçdaroğlu: Hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kısa süre önce yapılan açıklamada: 

"Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" demişti. 

Kemal Kılıçdaroğlu

CHP'li Özgür Özel: Adalet Yürüyüşü başlamıştır 

Kılıçdaroğlu'nun sözleri gündemde yer edinmeyi başarırken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından yapılan açıklama da gündeme oturmayı başardı. Özgür Özel tarafından: 

2 Kasım’da, Abant’ta ne uyarı yaptıysa, ne söz verdiyse arkasında durmaktadır. Bir kurumsal karar almamış, aldırmamıştır. Kişisel protestosudur, Adalet Yürüyüşü gibi tek başına başlamıştır'' denildi. 

Kılıçdaroğlu: İlk adımımdır

Kılıçdaroğlu'nun fatura tepkisi devam ediyor - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu az önce CHP'li Özgür Özel'in sözlerinin bulunduğu paylaşımı alıntı yaparak yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklamada: 

"Bu konuda uyarımı aylar önce yapmıştım. Bu konuyla ilgili ilk adımımdır. Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım" dedi. 

Etiketler