KDA Coin Nedir? KDA Coin Geleceği

KDA Coin Nedir? Kripto para birimi olarak bilinen Kadena nedir? KDA Coin nasıl satın alınır? gibi sorulara cevap vermeye çalışacaktır.

KDA Coin Nedir? KDA Coin Geleceği

KDA Coin Nedir? Kripto para birimi olarak bilinen Kadena nedir? KDA Coin nasıl satın alınır? gibi sorulara cevap vermeye çalışacaktır. İşte, Kadena (KDA) Coin yorum ve KDA Coin nedir? KDA Coin Geleceği nasıldır? sorularının cevabı yazımızda yer alıyor. 

KDA'nın halka açık olan blok zinciri Chainweb, parçalama sistemi sayesinde ölçeklenebilirlik sağlayan tek katman 1, çalışma kanıtı olan PoW ağı olmaktadır. Biz sizlere KDA Coin Nedir? sorusunun cevabını vermeye çalışacağız. 

KDA Coin Nedir? 

KDA Coin, iddialara göre Kadena'nın sınırsız şekilde ölçeklenmesine izin verilen Chainweb adlı tescilli bir zincir mimarisine sahiptir. Her iki katman-2 blok zincirine sahiptir. Kadena vizyonu bitcoin gibi PoW blok zincirinde görülen aynı düzeyde güvenlik sunan, oldukça ölçeklenmektedir. Yalnızca perakende veya normal kullanıcılar için değil de aynı zamanda kurumsal kullanıcılar için tasarlanmıştır. Kadena genel zincirinde olan tüm işlemler için kullanılan yerel para birimidir. Kadena ağında kullanılan Pact akıllı sözleşme dili, daha güvenli akıllı sözleşmeler yaratmanıza neden olacaktır. 

KDA Coin

KDA Coin Yorum 

KDA Coin Yorum haberlerinde bu ağın beraber çalıştığı diğer ağlardan ve kullanıcılara sınırsız seçenek sunmaktadır. Layer-2 adı verilen katman 2 teknolojisini kullanan Kadena ağında Defi, NFT'lerle desteklenir. Kadena ağında sunulan tüm özellikler, düşük maliyetler ve yüksek hızlı işlemlerin kullanılması önemlidir. 

KDA Coin Hangi Borsada

KDA Coin satın almak için Binance, OKX, KuCoin, Mandala ve Gate.io borsalarında kullanabilirsiniz. Bu borsalara kayıt olup tüm aşamaları tamamlayarak hesabınıza para aktarabilir ve USDT para birimiyle satın alabilirsiniz. Kadena'nın mimarisi etkileyicinin ötesinde olmakla beraber yatırımcılar platformun vizyonunu da yakalıyor gibi. Kadena blok zinciri incelediğimizde, Kadena'nın çözdüğü ikinci büyük engel kurumsal olmasından kaynaklanmaktadır. 

KDA Coin Geleceği 

KDA Coin Geleceği hemen herkes tarafından araştırılmaktadır. Bildiğiniz gibi coin gelecekleri hemen herkes tarafından bilinmek istenmektedir. Fakat hiç bir coin ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. KDA Coin Geleceği de parlak bir coin olarak bilinse de geleceğiyle ilgili henüz bilgi vermemiz doğru olmayacaktır.