Kadena coin nedir? Kadena coin yorum

Kadena kripto parası Ethereum blok zincirine dayanan gelişmekte olan bir dijital para birimidir. Daha düşük bir işlem ücreti ile BTC ve Ethereum ile aynı ademi merkeziyetçilik ve akıllı sözleşme kapasitelerini sağlar.

Kadena coin nedir? Kadena coin yorum

Kadena coin nedir?

Kadena coin nedir sorusunu kısaca şu şekilde açıklayabiliriz; endüstri sorunlarını çözmek için tasarlanmış Ethereum platformuna dayalı bir kripto para birimidir. Platform, merkezi olmayan bir mimarinin yanı sıra yüksek verim ve hız sunar. Ayrıca, Bitcoin'in bütünlüğünü korurken verimi artıran bir İş Kanıtı fikir birliği mekanizmasına sahiptir. Proje, JPMorgan'ın Gelişen Blockchain grubunun eski başkanı Stuart Popejoy tarafından kuruldu. Kurucuları, Will Martino'yu SEC'in Kripto Para Birimi Yönlendirme Komitesindeki rolünden işe aldı.

Ayrıca saniyede 480.000'den fazla işlemi gerçekleştirebilen hızlı bir ağa sahiptir. Para biriminin arkasındaki teknoloji hash oranını tüm düğümleri arasında dağıtarak verimi artıran Chainweb protokolüne dayanmaktadır. Kadena'nın ilk avantajı çoğu kriptonun ölçeklendirmeyle ilgili sorunlarına değinmesidir. Örneğin, yüksek işlem ücretlerine ve düşük verime sahiptir. Bunun nedeni Ethereum'un düğümlerin bağımsız olarak çalışmasını gerektiren bir blok zinciri modeli kullanmasıdır. Bu nedenle ağ yalnızca sınırlı sayıda işlemi gerçekleştirebilir. Öte yandan Kadena Merkle ağaçları ve sharding'i birleştirerek bu sorunlara çözümler sunuyor.

kadena coin nedir

Kadena coin projesi

Kadena coin projesi yeni kullanımları karşılamak için değiştirilmiştir. Geliştiriciler artık akıllı sözleşmeler yazmak ve zamandan tasarruf etmek için Kadena'yı kullanabilir. Ayrıca uygulamalar geliştirebilir ve daha esnek hale getirebilirler. Bu iyileştirmeler dapp'lerin toplu olarak benimsenmesine izin verecektir. Kadena protokolünün iki ana kullanımı vardır. Bir geliştiriciyseniz onunla kendi uygulamanızı oluşturabilirsiniz.

Kadena özellikleri arasında birden fazla işlem için kullanılabilen tek bir blok zinciri kaynağı kaynağıdır. Mevcut kripto para sistemleri ile karşılaştırıldığında katman-1 ölçeklenebilirliğine sahiptir. Birkaç Bitcoin benzeri zinciri birbirine örerek Kadena diğerlerinden daha yüksek verim kapasitesi sağlayabilir. Bu genel üretim kapasitelerini artırmak isteyen büyük şirketler için harika bir yatırımdır.

kadena coin yorum

Kadena coin yorum

Kadena coin yorum kapsamında başarısını değerlendirmek gerekirse Kadena'nın başarısı ölçeklenebilirliğine ve ademi merkeziyetçiliğine dayanmaktadır. Ethereum'un birçok avantajı olsa da ölçekleme zorluğu ve işlem maliyeti yüksektir. Ağ yalnızca bu kadar çok işlemi gerçekleştirebilir. Sonuç olarak platform iki eski JPMorgan yöneticisi tarafından kurulmuştur. Bu kripto para biriminin özel bir blok zinciri ve açık kaynaklı bir akıllı sözleşme bileşeni vardır. Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak herkesin akıllı bir sözleşme oluşturmasını sağlayan halka açık bir blok zincirine sahiptir.

Kadena'nın önemli bir yararı kripto para birimi endüstrisini rahatsız eden bir dizi sorunu ele almasıdır. Örneğin, Bitcoin herhangi bir büyük kripto para biriminin en düşük verimine sahiptir. Ethereum'dan farklı olarak Kadena yüksek bir işlem hacmine sahiptir. Yüksek verimi nedeniyle bu sözleşmeleri kontrol etmek daha zordur. Kadena yüksek işlem hacminin yanı sıra düşük işlem maliyeti de sunuyor. Genel blok zinciri, işlemleri doğrulamak için kullanılan bir İş Kanıtı protokolüdür. Bu teknoloji ölçeklenebilir ve birkaç Bitcoin benzeri zinciri örerek katman-1 ölçeklenebilirliğine ulaşır. Kadena blok zinciri kaynakları için tek bir kaynak sağlayarak blok zincirini daha erişilebilir ve kullanımı daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

Kadena coin geleceği

Kadena coin geleceği kapsamında Kadena'nın kat etmesi gereken uzun bir yol olsa da şimdiden kripto para birimi alanında önemli bir oyuncu olarak değerlendirilmektedir. Teknoloji diğer blok zincirlerinden daha hızlı çalışmasına ve daha hızlı genişlemesine izin vermektedir. Ek olarak teknoloji, kullanıcıların varlıklarını ağ üzerinde depolamasına olanak tanır. Kullanıcıları ayrıca KDA kripto paraları da çıkarabilir. Bu kripto paralar işletmeler bireyler ve hükümetler için değerli bir varlıktır. Ölçeklenebilirliği ve kullanım kolaylığı ana satış noktalarından ikisidir.

Kadena coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Kadena coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Kadena coin grafik

Kadena coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Kadena coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

kadena coin grafik

Kadena coin hedef fiyatı

Kadena coin hedef fiyatı artış ivmesini sürmesi yönünde öngörülmektedir. Fakat kripto para piyasalarında da diğer yatırım süreçlerinde olduğu gibi bazı riskler ve belirsizlikler mevcuttur. Bu riskleri göz önünde bulundurmak her yatırımcı ve kullanıcının yapması gereken hususlardan biridir.

Kadena coin ne kadar?

Kadena coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Kadena coin kaç dolar?

Kadena coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Kadena coin dolar bazında 11,6 dolar olarak belirtilebilir.

Kadena coin kaç TL?

Kadena coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Kadena coin TL bazında 134,5 TL olarak belirtilebilir.

Kadena coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 1,89B Dolar

Hacim: 52,79M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.