Kabine Toplantısı Bugün: Memur ve Emeklilerin Gözü Kabinede

Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor.

Kabine Toplantısı Bugün: Memur ve Emeklilerin Gözü Kabinede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün önemli gündem maddelerini ele almak üzere bir araya geliyor.

Emekli Maaşları ve Yeni Müjde

Dün AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili önemli bir müjdenin bu toplantı sonrasında açıklanacağını belirtti. Bakanlığın çalışmaları tamamlanarak konunun Kabine toplantısında ele alınması bekleniyor.

Güvenlik ve Terörle Mücadele

İçişleri Bakanlığı'na yönelik bombalı saldırı girişiminin ardından başlatılan operasyonlar, Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatları, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sunumlarıyla Kabine gündemini belirleyecek konular arasında bulunuyor.

İsrail-Gazze Gerginliği

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın "Aksa Tufanı" saldırısının ardından İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırı sonrası gelişmeler, Kabine toplantısının kritik gündem maddelerinden biri olacak.

Ekonomik Gelişmeler

Her zaman olduğu gibi ekonomiyle ilgili güncel gelişmeler de Kabine toplantısının önemli bir parçasını oluşturacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısı saat 15.00'te başlayacak ve toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunacak.

Etiketler