Meka Beton (MEKAG) Hisse Senedi İşlem Tarihi Belli Oldu!

Geçtiğimiz hafta halka arz talepleri sona eren Meka Beton (MEKAG), Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamak için son hazırlıklarını tamamladı. Şimdi, Meka Beton (MEKAG) hisse senetlerinin işlem görmesini bekliyoruz.

Meka Beton (MEKAG) Hisse Senedi İşlem Tarihi Belli Oldu!

İşte Meka Beton (MEKAG) halka arzı ve işlem başlama tarihi hakkında bilgiler...

Meka Beton (MEKAG) Halka Arz Detayları

Meka Beton Santralleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. (MEKAG), Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak son şirketlerden biri oldu. MEKAG kodu ile Borsa İstanbul Yıldız Pazar'a kote edilecek olan Meka Beton (MEKAG) hisseleri, 25 TL halka arz fiyatı üzerinden yatırımcılara dağıtıldı.

MEKAG İşlem Başlama Tarihi

Meka Beton (MEKAG) halka arz sonuçlarının Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması 11-12 Ekim 2023 tarihlerinde beklenmektedir.

Halka Arz Lot Dağılımı

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. liderliğinde gerçekleştirilen halka arz talep toplama işlemleri sonucunda Meka Beton (MEKAG) hisseleri için halka arz fiyatı 25 TL olarak belirlendi. Bu halka arzda bireysel yatırımcılara kişi başı 5-6 lot düşmüştür.

MEKAG İşlem Göreceği Pazar

Meka Beton (MEKAG) payları, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmek üzere 5-6 Ekim 2023 tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleştirildi. Şirketin KAP'a halka arz sonuçlarını bildirmesi beklenmektedir.

Meka Beton (MEKAG) Hakkında

MEKA, 1987 yılında Mehmet Kaybal tarafından Ankara'da kurulmuş bir Ar-Ge ve inovasyon merkezidir. Şirket, beton santrali ve ilgili makine imalatı, montaj, bakım, onarım ve imalat hizmetleri sunmak üzere faaliyet göstermektedir. Ürünler Muğla/Milas'ta üretilmektedir. Şirketin %80 hissesi Mehmet Kaybal'a, %5 hissesi Sinan Kaybal'a, %5 hissesi Kerem Kaybal'a, %5 hissesi Selma Kaybal'a ve %5 hissesi Şener Köken'e aittir.

Etiketler