İran’da Omicron yasağı

Omicron varyantı her geçen gün etkisini göstermeye devam ediyor. İlk Omicron varyantı kısıtlaması geldi. İran’da Omicron yasağı geldi

İran’da Omicron yasağı

Omicron varyantı her geçen gün etkisini göstermeye devam ediyor. İlk Omicron varyantı kısıtlaması geldi. İran’da Omicron yasağı geldi

Koronavirüsün Omicron varyantı sebebiyle İran’da tüm kara sınırları 15 gün süreyle yolcu geçişine kapandı. Yolcu yasağına kapatılan sınırlarda ticari faaliyetler kısıtlamadan muaf tutuldu.

İran’da 15 gün yasak!

İran

İran’da koronavirüsün Omicron varyantı sebebiyle 15 gün süreliğine kara sınırlarında yasak geldi. İran Gümrükler Sözcüsü Ruhullah Latifi tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. İran’da ortaya çıkan Omicron varyantından sonra kara sınırlarında yeni önlemler alındığı açıklandı. Alınan önlemler kapsamında kara sınırlarının 15 gün süreyle yolcu geçişlerine kapatılacağı aktarıldı.

Hangi sınırlarına yasak geldi?

İran’da ortaya çıkan koronavirüsün omicron varyantı sebebiyle tüm kara sınırlarının kapatılacağı açıklandı. Ruhullah Latifi tarafından yapılan açıklamada Türkiye, Irak, Azerbaycan, Afganistan, Ermenistan ve Pakistan sınır kapılarının 15 gün kapalı kalacağı açıklanırken aynı zamanda bu sınır kapılarında ticari faaliyetlerin normal seyrinde devam edeceği açıklandı.

Komşumuza gelen yasaktan sonra hemen herkes başka yasak gelip gelmeyeceğiyle ilgili araştırma yapsa da henüz konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili yeni açıklama geldiği takdirde www.birborsa.com olarak siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak bilgi edinebilirsiniz.