İngiliz Bankacılık Devi, Ripple İşbirliği ile Yeniliklere Kapı Açıyor!

HSBC, Ripple Labs'a ait teknoloji şirketi Metaco ile işbirliği yaparak dijital varlık saklama hizmetleri sunacak. İngiltere'nin önde gelen bankalarından biri olan HSBC, bu ortaklıkla dijital varlık pazarında önemli bir adım atmış olacak.

İngiliz Bankacılık Devi, Ripple İşbirliği ile Yeniliklere Kapı Açıyor!

İngiltere'nin Önde Gelen Bankası HSBC, Ripple ve Metaco İşbirliğiyle Dijital Varlık Saklama Hizmetleri Sunuyor

HSBC, 2024'te başlamayı planladığı dijital varlık saklama hizmetleri için Ripple Labs'a ait teknoloji şirketi Metaco ile işbirliği yapacak. Bu işbirliği, HSBC'nin finans sektöründeki varlığını daha da güçlendirmesine yardımcı olacak. HSBC, dijital varlıkların kurumsal müşterilere saklanması ve güvenle yönetilmesi için bu ortaklıkla gelişmiş bir altyapı sunmayı hedefliyor.

XRP Yükselişini Bu Nedenle Devam Ettiriyor!

HSBC, bu ortaklıkla birlikte, HSBC Orion adı verilen dijital varlık ihraç platformunu ve tokenize edilmiş fiziksel altın hizmetini de tamamlamış olacak. HSBC'nin kurumsal müşterilere yönelik saklama hizmetleri 2024 yılında başlaması planlanıyor. Ancak HSBC, bu saklama hizmetlerinin şu anda "tokenleştirilmiş menkul kıymetleri" içerdiğini ve kripto para birimleri veya stablecoinleri kapsamadığını açıkladı.

HSBC'nin Küresel Dijital Varlık Stratejisi Başkanı John O'Neill, bu hizmetlerin HSBC'nin dijital varlık piyasalarının gelişimine olan bağlılığını yansıttığını belirtti. Ripple, bu yılın Mayıs ayında Metaco'yu 250 milyon dolar karşılığında satın almıştı ve kurumlara yönelik kripto saklama pazarının 2030 yılına kadar 10 trilyon dolara ulaşabileceğini öngörmüştü.

Bu işbirliği, HSBC'nin dijital varlık saklama hizmetlerine yönelik artan talep ve kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılama amacı güttüğünü gösteriyor. İngiltere merkezli banka, dijital varlık pazarının büyümesine liderlik etmeyi hedefliyor.

XRPUSDT:BNN Ripple TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.525
En yüksek 0.5502
En düşük 0.5173
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler