İhlas hissesinde geri dönüş ihtimali var mı?

IHLAS hissesi arkasında çok sayıda mağdur bırakarak yatırımcılarından çok fazla tepki çekmişti peki şimdi ne durumdalar?

İhlas hissesinde geri dönüş ihtimali var mı?

İhlas hissesi mağdurları daha önce yaptığı çağrılara pekte yanıt bulmuş gibi görünmüyor.

Yaşanan olaylara karşı devlet kanalından yardım bekleniyor. Borsa’da hisseleri işlem gören İhlas Grubu 5 şirketin yatırımcılarının elindeki hisse senetlerinin değerleri de 22 trilyon 309 milyar lirayı aşıyor.

İhlas Finans’ın halka açık hisselerinin değeri 3 trilyon 212 milyar lira, İhlas Holding’in 14 trilyon 523 milyar, İhlas Ev Aletleri’nin 933 milyar, İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın 1 trilyon 896 milyar lira ve Kristal Kola’nın 1 trilyon 745 milyar lira.

Yüzde 140’lık bedelli sermaye artışına gitme kararından sonra İhlas Gayrimenkul, borsa yatırımcısından 156 milyon lira talep etti ve karşılığını buldu. Bugüne kadar hiç kâr payı alamayan yatırımcılar, daha da gerilemesiyle beraber 0,59 TL fiyatına kadar geri çekildi. Yakın gelecekte İhlas Haber Ajansı olarak yeni bir iştirakisi gerçekleşecek olan İhlas Şirketler Grubunun, İhlas Holding hisse senedinde teknik destek ve direnç seviyeleri şöyle sıralanıyor:

Destekler: 0,54 - 0,49 - 0,43
Dirençler: 0,71 - 0,82 - 0,99 - 1,11

İhlas hissesinde geri dönüş ihtimali var mı? - Resim : 1

İkili dip formasyonu çalışan fakat  2 ayrı tepesi de oluşan İhlas Hissesinde yönü net bir şekilde tayin etmek neredeyse imkansız ama para kazanmanın en sağlık yöntemi olan ve traderin bilmesi gereken destekten al dirençten sat stratejisini denemek isteyenler için mantıklı bir seçenek olan ilk alım yeri 0,54 bölgesi olarak görülüyor. 0,66 bölgesinde küçük bir direnç bulunması ilk kâr al bölgesi olarak değerlendirilebilir.

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

IHLAS IHLAS HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 1.09
Satış 1.1
Değişim 0%
Son Değer 1.09
En yüksek 1.11
En düşük 1.08
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 5.8252%
Yıllık Değişim 9%
Etiketler