Horizon coin nedir? Horizon coin geleceği

Horizen coin mahremiyet odaklı bir kripto para birimidir ve amacı akıllı sözleşmeleri ile uygulama yazılımlarını güvenli hale getirmektir.

Horizon coin nedir? Horizon coin geleceği

Horizen coin nedir?

Horizen coin nedir sorusunu detaylı bir şekilde açıklamak gerekirse merkezi olmayan ağına ek olarak Horizen, kullanıcıların kripto parayı alıp satmasına olanak tanıyan bir POS yan zincirine sahiptir. Horizen ağı bir Pow altyapısı ve ZK-Snark gizlilik ölçeği kullanmaktadır. Ayrıca staking için kullanılabilen Horizen ağı güçlü bir merkezi olmayan ağı sürdürmesini sağlayan bir Merkezi Olmayan İşletim Sistemine (DSS) sahiptir.

Horizen Güvenli Düğümlere ek olarak işlemleri doğrulamak için düzenli tam düğümler kullanır. Bunlar Horizen blok zincirinin en son sürümünü tutan makinelerdir. Bunlara Süper Düğümler denir ve genellikle çekirdek yazılımı çalıştıran cüzdanlardır. Ağın güvenliğini sağlarlar ve bu uçtan uca şifreleme ve ademi merkeziyetçilik nedeniyle mümkündür. Bu tüm işlemlerinizin tamamen güvenli olduğu anlamına gelmektedir.

Horizen coin haberleri

Horizen ağı sadece kripto para birimiyle anılmamalı aynı zamanda birçok faydası da vardır. Yan zinciri hem tam hem de güvenli düğümler için kullanılabilen özelliklere sahip benzersiz bir tasarıma sahiptir. Horizen coin haberlerinin öne çıkan noktasını oluşturan Süper Düğümler, Horizen yan zincir uygulaması için gereklidir. Güvenli ve Tam düğümlere ek olarak çoklu hizmet altyapısına da sahiptir. Platform kullanıcıların birden fazla hizmeti barındırmasına ve birçok bağımsız blok zincirini sürdürmesine olanak tanır.

horizen coin nedir

Horizen coin projesi

Horizen coin projesi 2017 yılında piyasaya sürülen yeni bir kripto para birimidir. Proje aynı zamanda Zen Blockchain Vakfı'nın kurucu ortakları olan Dr. Rob Viglione ve Rolf Versluis tarafından kurulmuştur. Dr. Viglione doktora derecesine sahiptir. Finans alanında ve Finans alanında MBA ve Fizik alanında lisans derecesi. Dünya çapında çeşitli blockchain projelerine danışmanlık yaptı ve daha önce uzay endüstrisinde çalıştı.

Horizen'in arkasındaki ekip blockchain teknolojisi, kriptografi ve finans konularında güçlü geçmişe sahip deneyimli bir teknoloji uzmanı ekibidir. Şirketin yönetici danışmanı Rolf Versluis daha önce yarı iletken endüstrisinde Cisco Systems için kıdemli yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. Aynı zamanda kripto para sektöründe güçlü bir geçmişe sahip bir girişimcidir ve Kuzey Georgia'da bir madencilik şirketi kurmuştur. Finans alanında geniş bir geçmişe sahip beğenilen bir teknoloji uzmanı ve kendini adamış bir liberteryendir.

Horizen coin yorum

Horizen coin yorum yatırımcılar tarafından merakla araştırılan bir konudur. Blockchain teknolojisi finans ve iş geliştirme konularında derin deneyime sahip kişilerden oluşmaktadır. Horizen'in kurucu ortağı Rob Viglione, Finans alanında doktora, Finans ve Pazarlama alanında MBA derecesine sahiptir ve tutkulu bir liberterdir. Ekibin misyonu kullanıcıların kendi gizlilik tabanlı uygulamalarını geliştirebilecekleri ve yarattıklarından para kazanabilecekleri istikrarlı ve ölçeklenebilir bir platform sağlamaktır.

Horizen eskiden Zencash olarak bilinen merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Yerel para birimi ZE gizlilik odaklı bir kriptodur. Sistemi merkezi olmayan uygulamaları teşvik etmek için tasarlanmıştır. Araçlarının kullanımı kolaydır ve insanların kendi blok zincirlerini oluşturmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Kullanıcıların mesaj gönderip almasına işlem yapmasına ve dijital içerik depolamasına olanak tanır.

horizen coin geleceği

Horizen coin geleceği

Horizon coin geleceği kapsamında değerlendirme yapıldığında Horizen ekibinin açık kaynak projesine topluluk katkılarını kolaylaştırmayı amaçladığı öne çıkmaktadır. Horizen ekosisteminde üç aktif Süper Düğüm vardır. Horizen ağına güvenlik ve ağ geliştirmeleri sağlamaktan sorumludurlar ve güvenli Düğümleri yönetir ve takip ederler. Rolf Versluis, teknik becerilerinin yanı sıra Horizen'in yönetici danışmanıdır. Kuzey Georgia’dali Ekip 2016 yılından beri faaliyet göstermektedir. Bu bağlamda Horizen coin geleceği çeşitli değişkenlikleri de içerme olanağına sahiptir.

Horizen coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Horizen coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Horizen coin grafik

Horizen coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Horizen coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

horizen coin grafik

Horizen coin hedef fiyatı

Horizen coin hedef fiyatı 70 dolar seviyelerine gelmesi beklenirken çeşitli değişkenliklerin de var olduğunu unutmamak gerekmektedir. Her yatırım fırsatında olduğu gibi kripto para piyasasında da belirsizlikler ve spekülasyonlar olması muhtemeldir.

Horizen coin ne kadar?

Horizen coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Horizen coin kaç dolar?

Horizen coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Horizen coin dolar bazında 64 dolar olarak belirtilebilir.

Horizen coin kaç TL?

Horizen coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Horizen coin TL bazında 755 TL olarak belirtilebilir.

Horizen coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 766,76M Dolar

Hacim: 54,99M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.