Holo Coin (HOT) Nedir?

Holo Coin HOT Blockchain’e karşılık bir alternatif olarak öngörülmektedir. Hız ve uyum sorunlarını ortadan kaldırma hedefi ile Blockchain’e karşı önemli bir alternatif haline gelmiştir.

Holo Coin (HOT) Nedir?

HOT jeton bir ERC-20 jetonudur ve ana ağ lansmanı sırasında holofuel ile takas edilecektir. Holo ekibi, HOT'u borsalarda listelemeyi planlamıyor. Ancak fiyat artışı için güçlü bir potansiyele sahip olan istikrarlı bir para birimini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu arada HOT ekibi platformu oluşturmaya devam ediyor. Yeni bir kripto para birimi için umut verici bir başlangıç. Bu projenin en büyük avantajlarından biri, hızlı bir şekilde büyüme kabiliyetidir.

Holo Coin (HOT) Nedir?

Holochain platformu enerji açısından verimli bir blok zinciri ve merkezi olmayan bir uygulama geliştirme platformudur. Platform, diğer kripto para birimlerinin çoğunu olumsuz etkileyen ölçeklenebilirlik sorunlarından kaçınabilir. Kullanıcılara kendi blok zincirlerini koruma ve coin kazanma olanağı sunar. Ayrıca HOLO kripto para biriminin fiyatı yükseliş eğilimine girdiği zamanlar oluyor ve bu da onu harika bir yatırım haline zaman zaman getirebiliyor.

holo hot coin

Holo'nun temel direği inşa etmek, paylaşmak ve kazanmaktır. Başka bir deyişle verilerinizi kontrol edebilir ve kiminle paylaşacağınıza karar verebilirsiniz. Holochain aracılığıyla kiminle bağlantı kuracağınızı ve bilgi alışverişinde bulunacağınızı seçebilirsiniz. Hatta diğer insanlarla işbirliği yaparak ve bilgisayar kaynaklarınızı kullanmalarına izin vererek bu dijital ekonominin bir parçası olabilirsiniz. Yüksek fiyatına rağmen altında yatan teknoloji hala çok yenilikçi ancak proje bir gecede başarıya ulaşmıyor.

Holo Coin (HOT) Kime Aittir ve Ne Zaman Arz Olmuştur?

2018 yılında piyasaya giren Holo coin Arthur Brock ve Erick Harris tarafından geliştirilmiştir. Holo projesinin kurucuları alternatif para birimi geliştirme ve yazılım konusunda deneyimlidir. Ekipleri merkezi olmayan ve dünyaya yayılmış durumda oldukları görülmektedir. Mükemmel bir geliştirici ekibine sahipler ve projenin başarısına odaklanarak ekosistem için değerli bir varlık haline gelmektedirler. Erken yatırımcılar bu yeni piyasa trendinden kazanç sağlayabilir ve kitlesel olarak benimsenene kadar para kazanmaya devam edebilir.

holo hot coin

Holo Coin (HOT) Yorum

Holo Coin (HOT) yorum kapsamında değerlendirildiğinde proje ademi merkeziyetçilik, özerklik ve paylaşım düşünülerek inşa edilmiştir. Bu hedefleri gerçeğe dönüştürmek için merkezi sistemlerle etkileşim kurmak ve verimliliklerini artırmak önemli görünmektedir. Holo ile kitle fonlaması ve ICO'yu birbirine bağlanır ve ekosistem genelinde paydaş ilişkileri kurulur. Ayrıca etik ve insancıl bir çevrimiçi ortamın teşvik edilmesine de yardımcı olacaktır. Başka bir deyişle geliştiriciler Bitcoin'e bir alternatif bir kripto para oluşturmak istiyor.

Holo projesi ademi merkeziyetçilik ve özerklik arasında bir köprü kurmayı amaçlıyor. Ancak merkezi sistemlerle ve kullanıcıları ile etkileşime girmelidir. Bu nedenle kitle fonlamasını ICO ile birleştirerek ikisi arasındaki boşluğu kapatmak için tasarlanmıştır. Proje aynı zamanda ekosistemdeki paydaşları da belirliyor. Böylece topluluk kendi kendini düzenleyen ve birleşik bir eko-sistemi teşvik etmeyi umuyor. Proje internetin geleceği olmayı hedefliyor.

Holo Coin (HOT) Geleceği ve Özelliği

Holo coin geleceği kapsamında değerlendirme yapıldığında Holo kripto parasının güçlü yönlerinden biri inşa etme, paylaşma ve kazanma ihtimalleridir. Holo platformu ile kullanıcılar verilerini kontrol edebilir ve kiminle etkileşim kurmak istediklerine karar verebilir. Hatta bilgisayarlarını başkalarıyla paylaştıkları için ödüller bile kazanabilirler. Bu şekilde yeni bir dijital ekonominin parçası olabilirler ve kimlerle etkileşime girecekleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olabilirler. İnternetin geleceği her zamankinden daha insani görünmekte.

holo hot coin

Holo coin geleceği güçlü geliştirme ekibi ile kripto para birimi yatırımcıları için popüler bir seçim olma potansiyeline sahiptir. Yerel ölçekten küresel ölçeğe geçişi sağlayacak olan kuruluş, fon toplamaya yardımcı olmak için Indiegogo'da bir kitlesel satış başlatmayı planlamaktadır. Topluluk projenin başarısında önemli bir rol oynayacak ve gelecekteki değerini etkileyecektir. Ayrıca Holo ağı genel halk için daha insancıl bir İnternet sağlayacaktır.

Holo projesinin popülaritesi belirli süre içinde fiyat hedefini aşan para birimine olan talebi artırdı. Bu yükseliş fiyat eğilimi kripto parada bir yatırım faaliyeti telaşını körükledi.

Holo Coin (HOT) Hedef Fiyatı 2022

Holo Coin HOT hedef fiyatı 2022 kapsamında değerlendirildiğinde küresel ölçekte yaşanan kripto paraya yönelik talep burada da etkisini göstereceği yönünde beklentileri tetiklemektedir. Bu kapsamda 2022 yılında 1 dolara kadar erişmesi ihtimaller dahilindedir. Ancak kesinliği olmayan bu beklentiler farklılık gösterebilmektedir.

Holo Coin (HOT) Fiyatı

1 Holo Coin HOT fiyatı dolar karşılığı olarak 0,0088 ABD Doları bandında seyrederken TL karşılığı ise 0,121 TL bandında kademelenmektedir.

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

Etiketler