GZNMI hisse hedef fiyatı kaç TL?

GZNMI hisse henüz yeni halka arz edilmiş olmasına rağmen 2015 yılından bu yana turizm sektöründe öncü firmalardan biri olduğunu dile getirmekte. Yeni halka arz olan GZNMI hedef fiyatı kaç TL? GZNMI hissesi gelecekte ne olur?

GZNMI hisse hedef fiyatı kaç TL?

GZNMI hisse henüz yeni halka arz edilmiş olmasına rağmen 2015 yılından bu yana turizm sektöründe öncü firmalardan biri olduğunu dile getirmekte. Yeni halka arz olan GZNMI hedef fiyatı kaç TL? GZNMI hissesi gelecekte ne olur? Gibi soruların tamamına yanıt arayacağımız raporda öncelikle GZNMI şirketini mercek altına alalım. 

Gezinomi kimdir?

Gezinomi, 2015 yılından bu yana Türkiye’nin ve dünyanın pek çok noktasında sunduğu otel ve tur hizmetleri ile gittikçe büyüdüğünü dile getiren ve 2022 yılında Borsa İstanbul'da halka arz olan bir şirkettir. Gezinomi şirketinin internet sitesinde yer alan hakkımızda bölümünde ise şirkete dair şu bilgiler yer alıyor; Gezinomi, kuruluşundan itibaren hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Kişiye özel tatil planlarını cazip fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri ile sunar, hayalini kurduğunuz tatili sizin için planlar. Tur paketlerinin çeşitliliği, en konforlu otelleri ve 7/24 hizmet sunan seyahat adına istediğiniz her detaya ulaşabileceğiniz adrestir. 

GZNMI nedir? GZNMI hissesi nasıl alınır?

GZNMI hissesi, Borsa İstanbul'da işlem gören bir şirkettir. Şirketin hisselerinin büyük bir kısmı yurtiçi ve yurtdışından binlerce yatırım ortağı bulunmaktadır. GZNMI hisse sahibi olmak için yapmanız gereken Borsa İstanbul'da aracı kurum olarak görev yapan bir banka ya da gerçek anlamda bir aracı kurum üzerinden yatırım hesabı açarak GZNMI hisse senetlerini alabilirsiniz.

GZNMI hisse detayları

GZNMI hisse senetleri, Ana Pazar’da işlem görmektedir. Şirketin dahil olduğu endeksler ise; BIST HİZMETLER / BIST ANTALYA / BIST ANA / BIST TÜM-100 / BIST TÜM / BIST HALKA ARZ'dır. 

GZNMI ne iş yapar?

İdari ve destek hizmet faaliyetleri / Seyahat acentesi, tur operatörü ve diğer rezervasyon hizmetleri ile ilgili faaliyetler.

GZNMI hisse yorum

Borsa İstanbul serüvenine 8 Mart 2022'de halka arz olarak başlayan GZNMI şirketi 15.40 TL'den halka arz olmuştur. Bunun akabinde tavan serilerini neredeyse hiç bozmadan 40 lira bölgesine kadar yükselten GZNMI, Mayıs-Temmuz 2022 arasını görece yatay bir seyirde tamamladıktan sonra hızlı yükselişine devam etti ve tarihi zirvesini 72 lira seviyesine kadar çıkarttı. Daha sonrasında ise taban serisine başlayan GZNMI hissesi şimdilerde 38.78 TL etrafında işleme konu olmaya devam ediyor. 

GZNMI hissesi teknik analiz

GZNMI Hisse teknik analiz

GZNMI hissesinin grafiğinde görüldüğü gibi yükselen trendin de dışına çıkan fiyat artışı birkaç gün içerisinde yükselen trendin tabanına kadar gerilemiş durumda. Bununla birlikte hissede bugün itibariyle hacim çok yüksek. Sebebi ise el değiştiren hisse senedi sayısının çok fazla olması. 

GZNMI hissesi teknik destek ve direnç bölgesi kaç TL?

Destekler: 30 - 25,05 - 18,90 - 16,66
Dirençler: 41,06- 53,02 - 57,38 - 62,24


 

NOT: İçerik yatırım tavsiyesi değildir. 

GZNMI GEZINOMI SEYAHAT TURIZM TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 40.9
Satış 40.92
Değişim -0.88%
Son Değer 40.9
En yüksek 41.68
En düşük 40.7
Haftalık Değişim -3.7647%
Aylık Değişim -10.1098%
Yıllık Değişim 82.4264%
Etiketler