Güvenilir kripto para siteleri hangileridir?

Güvenilir kripto para siteleri para kazanmak için sanal para uygulamalarını tercih eden kullanıcılar için güvenilir alım satım yapabilecekleri pek çok kripto borsasından oluşmaktadır.

Güvenilir kripto para siteleri hangileridir?

Bitcoin hesaplarına farklı bankalardan aktarım yaparak güvenilir borsalar üzerinden kazançlarınızı yükselişe geçirebilirsiniz. En güvenilir bitcoin siteleri hızlı, emniyetli coin alma ve anlık borsa takibini yapmanıza olanak sağlar. Güvenilir kripto para sitelerinden bazıları şunlardır: Binance, Gate.io, Bitpanda, Coinbase Pro, Bitfinex, KuCoin, Paribu, BtcTurk gibi platformlardır.

En İyi Türk Bitcoin Borsası Hangisidir?

En iyi Türk Bitcoin Borsası BTC Türk Bitcoin Borsası olarak gösterilir. Türkiye'de güvenli kripto para sitesi bulmak için özellikle profesyonel yatırımcılardan destek almanız önerilir. Kullanıcı yorumlarına göz atarak yatırımlarınızı güvende tutan borsaları tercih edebilirsiniz. Kripto para borsaları içerisinde kullanıcıların en çok yatırım yaptığı kripto para birimi bitcoindir. Türkiye'de oldukça geniş hacimli olan para birimi olumlu kullanıcı yorumları, pek çok güvenilir kripto para site borsası üzerinde etkilidir.

Binance

Binance

2017 yılında kurulan Binance 2021 verilerine göre 24 saatlik işlem hacmine sahip olup 37 milyar dolar hacmi ile piyasadaki varlığını kanıtlamıştır. Güvenlik ve kalite standartları gereğince hizmet veren Binance kullanıcı deneyimi açısından oldukça aktif,  hızlı,  yatırım portföy hacmi geniş bir hizmet ağına sahiptir. Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak dikkat çeken Binance günlük 28 milyon ziyaretçiye sahiptir. Yüzlerce kripto para seçeneğine sahip olabileceğiniz farklı para birimleri ile değiş tokuş yapma fırsatı sunan site milyonlarca kullanıcı için en güvenilir Kripto para borsası içerisinde faaliyet göstermektedir. Binance’ye üye olduğunuzda ömür boyu %10 komisyon indirimi alırsınız.

Binance ‘yi Neden Seçmelisiniz?

Binance ‘nin günümüzde sıklıkla tercih edilme sebebi günlük 37 milyar doların üzerinde işlem hacmine sahip olmasından ileri gelir. Güçlü, kalite standartları geliştirilmiş güvenlik alt yapısı ile donatılan site herhangi bir çalınma, hack durumuna karşı özel olarak dizayn edilmiştir. Yatırımlarınızı koruyan uluslararası platform ile çoğu borsa sitesinde yaşanan bakım sorunlarını yaşamadan havale, para yatırma işlemlerinizi hızlı, pratik ve güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kolay kullanım arayüzüne sahip olan güvenilir kripto para siteleri içinde yer alan Türkiye'de ofisi bulunan Binance devletin uyguladığı politikalar gereğince hareket eden en büyük kripto para borsaları arasında yer alır.

Gate.io

Gate.io7

Şuan da 1200’den fazla madeni paraya sahip olan Gate.io, herhangi bir kripto para birimi borsasının en büyük kripto para seçeneklerini desteklemesiyle ön plana çıkıyor. Dijital para birimleri arasında yer alan Bitcoin, Ethereum, USDT ve QTUM gibi kripto para birimlerini kolaylıkla alıp satabilirsiniz. Yerel kripto para birimi olan GateToken sahipleri için ayrıcalıklar sunan borsa deneyimsiz yatırımcılar için kolay ara yüze sahip olmasa da kolaylıkla işlem yapmanız sağlanır.

Gate.io’yu neden seçmelisiniz?

1200’den fazla kripto para birimini destekleyen Gate.io, platformda satın almak istediğiniz madeni paraları satın alabileceksiniz. Para yatırma ve çekme ücretinin bulunmaması, kullanıcı dostu bir platform olması sebebiyle kripto paraları desteklemektedir. Güvenlik konusunda oldukça hassas davranan Gate.io, SSL şifreleme teknolojisini kullanır bundan dolayı müşterilerin canını hiç sıkmaz.

Bitpanda

Bitpanda

Kripto para borsası kurulduğu günden itibaren piyasada olan Bitpanda, Viyana merkezli bir kripto para borsasıdır. Müşterilerine kredi kartı, EFT ya da havale yoluyla bitcoin satın alacağı bir platformdur. Bitpanda’nın hizmet verdiği ülkelerde kanunlara uygun şekilde hareket ettirmektedir. Kripto para alıp satmaya yeni giren müşterilere en iyi alt yapıyı sunan Bitpanda ile siz de hızlı bir şekilde kripto para satın alabilirsiniz.

Bitpanda’yı neden seçmelisiniz?

Bitpanda platformu Bitcoin ve Ethereum olmak üzere 50’den fazla kripto para birimini bünyesinde bulundurur. Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak kolayca bitcoin alacağınız Bitpanda borsası ile siz de kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Coinbase Pro

Coinbase

Amerika Birleşik Devletleri merkezli olarak San Francisco, Kalifornia’da çalışma gösteren Coinbase Pro, kripto para borsalarının en güvenilir isimleri arasında yer alıyor. Günlük toplam 5 milyona yakın ziyaretçisi bulunan Coinbase Pro, en iyi kripto para borsaları arasında yer alıyor. Kredi kartıyla bitcoin satın alma imkanını sunan Coinbase Pro, Türkçe destek, hızlı işlem imkanı ve kolay kullanım özellikleriyle müşteri portföyünü geliştiren bir platformdur.

Coinbase Pro’yu neden seçmelisiniz?

Coinbase Pro, güvenilir platformlar arasında yer alıyor. New York Finansal Hizmetler Departmanı’na kayıtlı bir platformdur. Tecrübeli yatırımcıların tercih ettiği kripto para borsalarından olan Coinbase Pro’yu seçtiğiniz takdirde kolay bir arayüze sahip bir platformda işlem yapabileceksiniz.

Bitfinex

Bitfinex

Kurulduğu günden itibaren popüler olmayı başaran Bitfinex, Hong Kong kullanıcı güvenliğine önem veren bitcoin siteleri arasında yer alır. Pek çok yönden artılara sahip olan Bitfinex, Ifinex INC tarafından yönetilen bir platformdur. Oldukça kolay ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Bitfinex, kolay işlem yapmayı sağlayan bir platformdur. Kredi kartıyla bitcoin alım yapmanızı sağlayan Bitfinex’e ücretsiz üye olarak kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Bitfinex’i neden seçmelisiniz?

Bitfinex platformu sizlere sunduğu kolay kripto para alım satım işlemiyle bilinen popüler bir platformdur. Özellikle kaldıraç işlemiyle işlem yapan kişiler için tercih edilecek Bitfinex sizlere kişiselleştirilebilir arayüzü sunmaktadır.

KuCoin

Kucoin

En güvenilir bitcoin siteleri arasında yer alan KuCoin, şuanda 100’den fazla ülkede hizmet vermektedir. 2017 yılından bu ana kadar çalışma gösteren KuCoin, kolay kullanım özelliği sayesinde en popüler kripto para borsaları arasında yer alıyor. Hızlı bitcoin alımı ve yüksek işlem hacmi sayesinde  ve kredi kartı ile bitcoin alma imkanını sizlere sunduğu için sıklıkla tercih edilir. Platformun en büyük dezavantajı ise kurulduğu günden bu yana 1 defa hacklendiği içindir.

KuCoin’i neden seçmelisiniz?

Düşük işlem ücretleri sayesinde en çok tercih edilen platformlardan olan KuCoin, 7 gün 24 saat sunduğu destek hattı sayesinde ön plana çıkan bir platformdur. KuCoin platformu en iyi kripto para borsaları arasında yer alır.

Paribu

Paribu

Türkiye’nin en güvenilir kripto para sitelerinden olan Paribu, kullanıcı deneyimi konusunda da oldukça iyi seviyede bir platformdur. 2017 yılından bu yana kadar hizmet veren Paribu şuanda 22 coin ve 22 işlem çifti sunan bir platform olmasının yanı sıra 200 milyonluk günlük işlem hacmine sahiptir. 7 gün 24 saat para yatırma imkanını sizlere sunan ayrıca Türkçe dil desteğine sahip olan Paribu’nun dezavantajı ise bakım süresinin oldukça uzun olmasıdır.

Paribu’yu neden seçmelisiniz?

Hızlı işlem imkanı, pratik yatırım ve çekim işlemi, oldukça kolay arayüz ve tüm mobil cihazlarla uyumlu oldukça basit bir yapıya sahiptir. Binance üzerinden para yatırma ve kripto para göndermek isteyen kişilerin tercih ettiği bir platform olarak karşımıza çıkan Paribu, en çok ziyaret edilen platformlardan olmaktadır.

BtcTurk

Btcturk

Dördüncü büyük kripto para alım platformu olarak karşımıza çıkan BtcTurk, Türkiye’nin ilk kripto para sitesi olarak karşımıza çıkıyor. En güvenilir kripto para siteleri arasında yer alan BtcTurk, 7 gün 24 saat kullanıcılara online işlem yapma imkanını tanır. Özellikle Türk Lirası ile işlem yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği BtcTurk platformu üzerinde 7 gün 24 saat işlem yapma imkanı tanınmaktadır.

BtcTurk’u neden seçmelisiniz?

Türkiye’nin ilk dünyanın ise dördüncü büyük kripto para platformu olarak karşımıza çıkan BtcTurk, 2018 yılına gelindiğinde 500 binin üzerinde kullanıcıya ulaşmıştır. Bitcoin ve kripto para platformu olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.