Bu kripto parada riski alan parayı kazanıyor!

Shiba Inu, Dogecoin veya Floki Inu, piyasalarda en çok bilinen memecoinlerin başında geliyor. Elon Musk, DOGE'yi en sevdiği kripto para olarak ilan ettiğinden beri, logolarında köpekler olan kripto para birimleri ortaya çıkıyor. Bu kripto paralara yatırım yapanlar ise kimi zaman büyük kazanıyor.

Bu kripto parada riski alan parayı kazanıyor!

Shiba Inu, Dogecoin veya Floki Inu, piyasalarda en çok bilinen memecoinlerin başında geliyor. Elon Musk, DOGE'yi en sevdiği kripto para olarak ilan ettiğinden beri, logolarında köpekler olan kripto para birimleri ortaya çıkıyor. Bu kripto paralara yatırım yapanlar ise kimi zaman büyük kazanıyor. Peki buna değer mi? Ya da bu bir yatırım stratejisi olabilir mi? 

Kripto para piyasalarında analistlik yapan M. Wire, bu durumu ''Yanlış siper savaşı'' olarak tanımlıyor. Ayrıca bu konuya ilişkin açıklamalarında şunlara yer veriyor. ''Kabul edelim, kripto piyasası bir piyango kabini. Kullanım senaryoları, teknik incelemeler, GitHub girişleri... hepsi iyi ve güzel, ancak bu mülklerin yatırım kararlarında rol oynadığını iddia eden herkes kendilerine yalan söylüyor. Ciddi kripto para birimlerindeki çoğu yatırımcı yalnızca tek bir şeyle ilgilenir: GETİRİLER.

Kısa dönemli yüksek kârlar, Memecoin'lerin amacı bu daha fazlası değil... ne yazık ki bu da tamamen meşrudur. Ardından, fiyat düştüğünde, memecoinlere üfleyen genç ve kaygısız yatırımcılara karşı sözde entelektüel üstünlüklerini gösterme fırsatını asla kaçırmayan her şeyi bilenlerin kıskanç kampından “Ben hep öyle derdim” sesi yankılanır. Bu utanç verici, çünkü herkes son derece açık: Bir Shiba Inu sonsuza dek para kazandıramaz...

Kripto para yatırımının kurallarından biri, sonunda bazılarının eskisinden daha zengin olması ve geri kalanının faturayı ödemesidir. Bunu kınanabilir bulan, kendisini Reddit sürüsü ile aynı seviyeye getirmek istemeyen ya da portföyünü memecoin'lerle pisliğe sürüklemek istemeyen herkesin hızlı zenginliğe ulaşması için piyango bileti alması gerekiyor. 

Sıklıkla kaybedilen şey, memecoinler herkese cüzdanlarını kısa sürede doldurma fırsatı vermekle kalmaz, aynı zamanda uzun zamandır kurulmuş olan coinlerin çoğundan daha geniş bir kripto kabulüne katkıda bulunurlar.

Etiketler