Gönül Dağı Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Karakterini Kim Canlandırıyor?

TRT 1 ekranlarının geçtiğimiz sezondan beri başarılı dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi kadrosuna başarılı birini daha dahil etti. Gönül Dağı Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Karakterini Kim Canlandırıyor?

Gönül Dağı Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Karakterini Kim Canlandırıyor?

TRT 1 ekranlarının geçtiğimiz sezondan beri başarılı dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi kadrosuna başarılı birini daha dahil etti. Sıradışı hikayesiyle hemen herkesin ilgisini çekmeyi başaran Gönül Dağı dizisi deneyimli oyuncu kadrosuyla da ön plana çıkmaktadır. Gönül Dağı dizisine sonradan dahil olan Elif’in babası Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Karakterini Kim Canlandırıyor?

Gönül Dağı dizisine sonradan katılan Yalçın karakteri hemen herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Zümre Meğreli tarafından canlandırılan Elif’in babası Yalçın rolüne hayat verecek olan Gönül Dağı Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Gerçek Adı Nedir?

Gönül Dağı Yalçın Kimdir?

Gönül Dağı Yalçın karakterini usta oyuncu Cem Kurtoğlu canlandırmaktadır. Haluk ve Muazzez Kurtoğlu’nun oğlu olan Cem Kurtoğlu tıpkı anne babası gibi oyunculuğu seçmiştir. Ankara Devlet Konservatuvarından mezun olan Kurtoğlu, bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda ve filmde rol almıştır. 1982 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Preveze Öncesi dizisiyle dizi dünyasına ilk adımını atmıştır. Küçük Ağa, Bugünün Saraylısı, Aşkına Eşkıya, Sırlar Dünyası, Küçük Ağa, Kurşun, Gençliğim Eyvah gibi dizilerde rol almıştır.

Gönül Dağı Yalçın Kimdir? Gönül Dağı Yalçın Karakterini Kim Canlandırıyor? - Resim : 1

Gönül Dağı Oyuncuları

Gönül Dağı Oyuncuları arasında birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Gönül Dağı Oyuncu Kadrosu içerisinde:

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin ve Ufkum Kalaoğlu gibi isimler yer almaktadır.