Geleceğin coini MBOX Coin fiyatı nedir? İşte, MBOX Coin geleceği

Geleceğin coini olarak bilinen MBOX Coin fiyatı nedir? MBOX Coin geleceği kripto para yatırımcıları tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

Geleceğin coini MBOX Coin fiyatı nedir? İşte, MBOX Coin geleceği

MBOX coin hakkında araştırma yapan kişiler tarafından yapılan yorumları bizimde anlayabilmemiz için MBOX Coin ekosistemini tam anlamıyla anlamamız gerekiyor. İşte, Geleceğin coini MBOX Coin fiyatı nedir? İşte, MBOX Coin geleceği

MBOX coin ile siz de NFTleri birleştirerek oynaması ücretsiz olarak play to earn modeli oluşturulmaktadır. Oyunun içerisinde MOMOverse Metaverse bulunmaktadır. Aslında bu metaverse çapraz platform metaverse’dir.

MBOX Coin nedir?

MBOX coin oyna kazan adı verilen bir oyundur. Uluslar arası bir borsada yeni kripto para borsaları içerisinde işlem yapmanıza imkan tanınmaktadır. Kullanıcıların değiştirilmez NFT’leri oluşturabilecek bir platformdur. Blok zincir oyunları içerisinde NFT ile beraber çalışabilirlik çağını başlatarak NFT aracılığıyla bağlamayı hedeflemektedir. MBOX Coin üç ana bileşenden oluşmaktadır. Bu bileşenler arasında NFT pazarı, NFT oluşturucu, Oyun yaratıcısı gibi yer alır. Bu bileşenleri aktif olarak kullandığınız takdirde siz de hem platform tokenlerini hem de etkinliğine göre dağıtmayı kolaylıkla yapabileceksiniz.

MBOX coin nedir

MBOX coin sahibi kimdir?

MBOX Coin sahibi tek kişi değildir. 2018 yılından beri büyük bir ekip tarafından yönetilen bir coindir. dApp alanında çalışma gösteren bu ekip akıllı sözleşmelerle kodlama konusunda deneyimli bir şekilde çalışma göstermektedir. MBOX coin alabilmek için Binance ve Gate.io kripto para borsalarına giriş yapıp kendinize ait hesap açtıktan sonra hesabınıza para yükleyerek alım ve satım işlemini yapabilirsiniz.

MBOX Coin geleceği

MOBOX ekibinin çalışmasıyla ön plana çıkan MBOX Coin ile siz de çok fazla plana öncülük edebilirsiniz. Roadmap planları içerisinde topluluk üyelerinin zincirler arasında NFT desteği olması ve e-spor ise oyuncuları için NFT oluşturmayı bulundurmaktadır. 2022 yılının başında ön plana çıkan MBOX Coin ile siz de gelir elde edebileceksiniz.

MBOX nasıl çalışır?

MBOX nasıl çalışır sorusu kripto paranın yatırımcıları tarafından araştırılmaktadır. MOBOX alt yapısı, oynayarak gelir elde edilen oyunlardan, merkezi olmayan ve değiştirilemez tokenlerden oluşmaktadır. Kullanıcıların ücretsiz olarak oynamasına ve ödül kazanmasına imkan tanır. MOBOX platformunda bulunan NFT’lere ise MoMo adı verilir. MoMo’lar ise platform üzerinde yer alan gizemli kutular aracılığıyla elde edilmektedir. Bu NFT’leri satın alan kullanıcılar takas edebilir, stake edebilir ya da ekosistem oyunlarında kullanılabilmektedir.

MBOX Coin Grafik Yorum

MBOX Coin

MBOX coin, düşen regresyon kanalı içerisinde akışına, ayrıca kanal içerisindeki hareketlerinde yüksek volatilite bulundurmaya devam ediyor. Yukarı da yer alan 4 saatlik MBOX coin grafiğinde de görüldüğü üzere kısa vadede bir anda yüzde 15'lik yükseliş ve düşüş hareketlerinin yer aldığı MBOX coinde kısa vadeli teknik destek seviyeleri; 0,65 - 0,599  ve 0,584 dolar seviyesindedir.

Bunun yanı sıra MBOX coinde hedef fiyat (direnç); 0,68 - 0,71 - 0,737 dolar seviyesinde seyrediyor. Bu bölgelerin aşılması halinde en önemli direnç olan 82 cent bölgesine kadar yükseliş imkanı bulunabilmekte.

Uzun vadeli grafiklerde yer alan verilerse bir o kadar iç karartıcı görülmekte. Yaklaşık olarak 8 Aralık 2021 tarihinden bu yana düşüş trendinde olan ve piyasadan negatif ayrışan MBOX coin analizin yapıldığı esnada 0,65 dolardan işleme konu olmaya devam etmekte. Bunun yanı sıra daha fazla düşmesi durumunda 40 cent barajının altında kalabilir ve böylece 32 cente kadar gerilemesi için teknik açıdan mümkün olacak.