Garanti Bankası personellerine üçüncü kez zam yaptı!

Garanti BBVA Bankası'ndan çalışanlarının yüzlerini güldürecek haber geldi! Garanti Bankası çalışanlarına yıl içerisinde 3. zammını yapacak. İşte detaylar...

Garanti Bankası personellerine üçüncü kez zam yaptı!

Garanti BBVA Bankasında çalışanlarının yüzünü güldürecek haber sonunda geldi! Garanti BBVA Bankası çalışanlarına toplamda yüzdelik olarak 24 oranında zam yapacağını açıkladı. Böylelikle yıl içerisinde üçüncü kez zam kararı almış olan banka çalışanlarının aylık ücretlerinde toplamda yüzdelik olarak 91 bir artış gerçekleştirdi.

Garanti BBVA çalışanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2022 yılı içerisinde iki kez çalışanlarına zam yapan Garanti BBVA Bankası maaşlara tekrardan zam yapacağını açıkladı. Üçüncü kez zam yapma kararı alan Garanti BBVA Bankası daha öncesinde ocak ve nisan ayı içerisinde personellerine toplam olarak %53,75 oranında zam yapmıştı. Tekrardan zam kararı alan Garanti BBVA Bankası çalışanlarına yalnızca 2022 yılına özgü olarak ağustos ayında geçerli olacak şekilde yüzde 24 zam yapma kararını aldı.

 Garanti Bankası personellerine üçüncü kez zam yaptı!
Garanti BBVA genel müdürü konuştu

Garanti BBVA genel müdürü olan Recep Baştuğ banka çalışanlarına yollamış olduğu elektronik posta içerisinde; “Bildiğiniz gibi Ocak ve Nisan ayları içerisinde yapmış olduğumuz ücret artışları yıllık bazda toplamda %53,75 bir artışı denk geliyordu. Bu artışın yeterli olması beklenirdi. Ancak süregelen enflasyon oranları nedeni ile  bu rakamın yetersiz kaldığını düşünüyoruz. Bu nedenle yalnızca 2022 yılına özgü olmak üzere ağustos ayı içerisinde tekrardan ücret artışına gideceğimizi sizler ile paylaşmak isteriz.” cümlelerine yer verdi. Garanti BBVA Bankası genel müdürü Recep Baştuğ, açıklamalarında çalışanlarını düşündüklerini ve ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile verilen zamların yeterli olmadığını açıkladı. Bu nedenle 2022 yılı içerisinde üçüncü bir zam getiren Baştuğ çalışanların verdiği zam kararı ile yüzlerini güldürdü.


Yıl içerisinde çalışanlara yüzde 91 zam yapıldı

“Söz konusu olan bahsettiğimiz artış oranı grup genelinde yüzdelik 24 olarak uygulanacak. Böylelikle 2022 yılı içersinde bileşik baz artış oranımız yaklaşık olarak %91 olarak gerçekleşecek.” ifadelerini dile getirdi. Garanti BBVA Bankası Genel müdürü olan Recep Baştuğ ilerleyen süreç içersinde ekonomik problemler nedeni ile yine zam gerekirse zam yapılacağının daha mesajını verdi.

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler