Halkbank devlet destekli 0.55 faizle nakit kredi kampanyası yapıyor

Halkbank'tan büyük kampanya! Yaptığı düşük faizli kredi imkanı ile ilgiyi üzerine çekti. İşte detaylar...

Halkbank devlet destekli 0.55 faizle nakit kredi kampanyası yapıyor

Halkbank devlet destekli kredi veriyor

Halkbank, devlet destekli 0.55 düşük faiz oranı  nakit kredi kampanyası başlatıp neredeyse tüm ilginin üzerine toplanmasına neden oldu. Başvuru yapacak olan vatandaşlar, Halkbank üzerinden düşük faiz oranlarıyla ihtiyaçları kadar kredi kullanma imkanına sahip olacak. Duyuru sonrası büyük bir ilgi ile kredi başvuru yapılan kampanya oldukça işe yaramış gözüküyor. 

Ülkemizin kamu bankası olarak hizmet verip halen  olmaya devam eden Halkbank 0.55 faiz oranları ile devlet destekli kredi kampanyasını gün içinde duyuru yaptı. Halkbank kendi resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı kampanya duyurusunda daha önce bu banka ile çalışan ve maaş alan müşterilerine 0.55 faiz oranı ile  kısa süreliğine kredi vereceğini açıklayarak kampanyanın bitiş tarihini vermedi. Yani kredi başvuru tarihi her an sona erebilir. 10 bin TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde banka 36 ay vadeli olarak işlem yapmaya karar vermişken dileyen müşteriler, 12 ay vadeli veya 24 ay vadeli kredi paketlerinde seçim yapabilir. 

Peki nasıl başvuru yapılır? 

Başvuru yapmak şsteyen vatandaşlar belli şartları karşılayıp bu şartlara göre başvurusu kabul edilecektir. Genel olarak kredi puanının yüksek olması ve düzenli bir gelire sahip olmanız kredi almanız için yeterlidir. Bunlara ek olarak banka sizden ekstra belge talebinde bulunma hakkına sahiptir. Krediye başvuru süreci hızla tükenirken başvuru yapacak kişiler nasıl başvuru yaoacaklarını merak ediyor. Genel olarak istenen belgelere ek olarak kişinin daha önce Halkbank bankasından belli bir miktarda ücret yani emekli yada çalışan maaşını 6 aylık süreç boyunca alması gerekir. Bu sayede kredi alış sğreci daha hızlı ve eksiksiz şekilde tamamlanıp kısa sürede kredi alım işlemleri bitecektir. 

Etiketler