Akbank kart sahipleri dikkat: 31 Ocak tarihine kadar bunları yapanın hesabına para yatacak!

Akbank kart sahipleri için yeni kampanya! Bu kampanya ile büyük başvurular yapılacak! Detaylar haberimizde...

Akbank kart sahipleri dikkat: 31 Ocak tarihine kadar bunları yapanın hesabına para yatacak!

Akbank kart sahipleri dikkat!

Yapılan bu kampanya 17 ocak ile 31 ocak tarihine kadar geçerli olup bu tarih sonrası yapılan başvurular hemen reddedilecektir. Akbank kart sahipleri için özel olarak başlatılmış olan kampanyayla ilgili detaylar duyurularak birçok Akbank müşterisini ilgilendirdi. Banka, kampanyaya katılan müşterilerinin kartına 100 TL chip-para yükleneceğini bildirerek bu alanda şartlarını resmi sayfası üzerinden duyurdu. Bu kampanyaya göre, Akbank Kart ile internet harcamaları dahil yapılacak her market harcamalarında %2, toplamda 100 TL chip-para kazanma fırsatı sunularak bu alanda birçok farklı çalışma yapılacağı duyuruldu.

Müşteriler, kampanyaya SMS göndererek katılım sağladığı gibi internet bankacılığı veya şubelere giderek hemen katılım sağlayabilir. Kampanya 31 Ocak tarihinde sona ereceğinden şu an çok fazla başvuru bulunuyor. Bunlara ek olarak kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Axess Mobil’den ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “MARKET” yazip 4566’ya SMS göndererek anında kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Birçok vatandaş bu kampanya ile çok olmasa bile bir miktar bakiyeye sahip olacağından hızla başvurular devam ediyor.

Peki kampanya koşulları ne?

Kampanya 17 – 31 Ocak tarihleri arasında geçerli şekilde ayarlanıp bu tarih sonrası katışımlar kabul edilmeyecektir. Kampanya kapsamında bireysel Akbank Kart ile yapacağınız her market harcamanızdan % 2, oranında kampanya ile toplamda 100 TL chip-para yüklenecek olan bu kampanya her geçen gün daha fazla başvuru yapılıyor. Bunlara ek olarak kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce kart sahibinin Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “MARKET” yazıp 4566’ya SMS göndermesi, Axess Mobil’den ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya dahil olabilir.

Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlayarak kısa sürede kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bunlara ek olarak SMS ile katılım sağlayanlar adına, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılmış olursunuz.

Etiketler