Galatasaray'da Fatih Terim ile yola devam edilecek

Galatasaray'da 38. başkanın ve yeni yönetim kurulunun seçilmesiyle yeni dönem resmen başladı. Bu sezon da takım, yoluna Fatih Terim ile devam edecek.

Galatasaray'da Fatih Terim ile yola devam edilecek

Galatasaray'da 38. başkanın ve yeni yönetim kurulunun seçilmesiyle yeni dönem resmen başlamış oldu. Kulübün yeni yönetimini oldukça yoğun ve zorlu bir mesai dönemi bekliyor. 

Bundan bir ay sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan takımda yeni başkanı Burak Elmas'ın teknik direktör tercihi belli: Fatih Terim. Kısa, orta ve uzun vadede yapılacak olanlar şöyle:

- Polemiklere girmemek adına oy kullanmaya gelmeyen Fatih Terim ile yola devam edilecek.

- Eski yönetim transfer çalışmalarına başladıysa da hâlâ takımda birçok sıkıntı var. Hemen her bölgeye takviye yapılacak. Yönetim, Terim ile görüşüp transferlere başlayacak. 

- Amatör branşların, özellikle de basketbolun durumunda belirsizlik söz konusu. Yeni yönetim, futbol dışı branşların toparlanması ve kendi ayaklarının üzerinde durması için çabalayacak.

- Florya Metin Oktay Tesislerinin Kemerburgaz'daki araziye taşınması, yeni spor salonu inşaatı, Riva ve Galatasaray Adası gibi tesislere ilişkin çok sayıda dosya vs. yeni yönetimi bekliyor.

Etiketler